П`ятниця, 29.03.2024, 09:29
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Квітень » 1 » "Зоря-Енергія" б´є ФК"Миропіль"
17:17
"Зоря-Енергія" б´є ФК"Миропіль"
Відкритий чемпіонат баранівського району з міні-футболу 2012 року
Матч 12 туру

ФК"Миропіль" - "Зоря-Енергія" Романів    1-5 (0-3)
1 Квітня 2012 року.
Спорткомплекс м.Баранівка

Судді: ???
Гол: Дашковець А (1-4).
ФК"Миропіль": Янішевський, Годун О, Дашковець В, Солдатенко, Дашковець А, Суріков, Шилюк, Рибальченко .


Післяматчевий коментар Дашковця А.Д.

     Добрий день шановні вболівальники ФК «Миропіль», миропільчани та відвідувачі сайту команди! Вітаю "Зорю-Енергію" з перемогою.

   Прошу вибачення перед  людьми, яким  не байдужа доля ФК «Миропіль»,  за прикру  поразку від «Зорі-Енергія». На данному етапі ФК «Миропіль» слабший за романівчан,  тому результат закономірний.  Закономірна  й  перемога  «Зорі-Енергія»,  рахунок  5-1  говорить  про повне домінування  романівських гравців над нашими гравцями. Найбільша провина лежить на мені,  я не зумів в належному  чині налаштувати гравців на гру. Сьогодні  мене запитують , чому гравці так важко пересуваються по ігровому майданчику, немає свіжості…Так вони просто втомлені,  напередодні гри хлопцям захотілось пограти у волейбол,  приміром годин 3-4 не виходячи з спортзалу.  То  після цієї їхньої гри,  дехто вже може шукати собі волейбольну команду. Найцікавіше те , що  в суботу ми мали грати товариський матч в рамках підготовки до кубка області. Мене майже вся команда переконувала  відмінити матч  тому, що потомляться і не зможуть в повній мірі протистояти в неділю «Зорі-Енергії». Виходить я матч відміняю, а гравці в спортзал на спор у волейбол. Звісно потомились,  фізична підготовка на низькому рівні. Ще в команді виявляється є гравці котрим не до вподоби моя присутність в команді. Хлопці , шукайте собі іншу команду, де будуть цінувати ваш низький морально-вольовий рівень, та з терпінням ставитись до постійних запоїв. Якщо вони не цінять команду, мене,  і все, що робиться для футболу в Мирополі  звісно, що мені такі люди в команді не потрібні!

    Щодо самої гри. Вона розчарувала всіх  хто сподівався чи вірив, що ми зможемо відібрати очки у суперників. Особисто мені, як керівникові команди шкода тільки Солдатенка,  він просто перегорів. Так інколи буває, хлопець ретельно готувався  цілий тиждень ,жив   в очікуванні матчу, але не склалось. Я переконаний, що Володимир це майбутнє  ФК «Миропіль». Також не може бути ніяких претензій до гри Дашковця  В. , він завівся на боротьбу і своїми діями думав надихнути партнерів по команді, але партнерам честь команди , була поза межами майданчика.   З  п'яти пропущених м’ячів,  чотири ми самі собі забили своїми грубими помилками. Звісно помилки ми обов’язково розберемо, і будемо над ними працювати, з тими гравцями, хто схоче вдосконалювати свою гру.

    Всім спасибі. Якщо в когось виникли до мене запитання,  надсилайте їх у відгуках,  з радістю відповім.

Не будь байдужим, залиши відгук!






Інфо. служба ФК"Миропіль"

Переглядів: 892 | Додав: admin- | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Denchik  
Просто люди не цінять те що ти роблять для них, скоро на спор буде скільки нам заб"ють.

2 life  
як це ви самі собі привезли голи, якщо Романів стільки моментів створив біля ваших воріт!!! Реалізували 5...

1 проходив тут  
мда.. результат однак... але це не головне!
усі в очікуванні перлів від романівчан... ну не можуть не посмакувати такою новиною)))

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024