Субота, 20.04.2024, 18:39
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Серпень » 25 » "Титан" розбито
18:03
"Титан" розбито
ФК"Миропіль" - ФК"Титан" Іршанськ   4-0 (1-0)
25 серпня 2013 року.
Чемпіонат області 3 тур
Миропіль. Сонячно + 25°. Стадіон "Кам´янка" - 280 глядачів
Арбітр: Горощук Ю (Житомир)
Асистенти:  Хмара О (Житомир)
                  Притулін В (Житомир)
Інспектор: Шишков В (Житомир)
Голи: Рибальченко 1-0 (24 хв), Автогол 2-0 (60 хв), Рибальченко 3-0 (70 хв), Рибальченко 4-0 (75 хв).
ФК"Миропіль":  Гутник-ГодунДашковець В, Суріков (Нагорний 87 хв), Дашковець А (к) -   Ковалевський (Євтушок 76 хв), Дехтярук, Бабич (Харчук 85 хв), Осарчук -  Сливянчук,  Рибальченко.
Запасні: Янішевський.  

    До Мирополя на матч 3 туру Чемпіонату області з футболу завітав Іршанський "Титан". Команда з Володарськ-Волинського району є досвідченим бійцем обласних перегонів. Тому вболівальники з нетерпінням чекали на матч. Зустріч розпочалася з атак гостей, в перші хвилини матчу гравці "Титану" заволоділи ініціативою запропонувавши миропільчанам швидкий темп гри. В одній з атак здалось, що мяч вже опинеться в воротах господарів. Гравець "Титана" пробив по воротах, стадіон завмер  в очікувані... лавка запасних "Титана" вигукнула ГОЛ!... Але Миропіль побачив, ще одне диво. В останю мить ловкий стрибок Гутника і мяч під оплески глядачів "пішов" на кутовий. Олег вже в котре в сезоні демонструє дива реакції і відчуття ситуації. БРАВО! ОЛЕГ так тримати. Захист ФК"Миропіль" витримав натиск гостей і призвичаївся до одноманітних довгих передач суперника. Які ловко перехоплював Суріков Сергій та Дашковець Василь. Поступово ініціатива перейшла до миропільчан, які провели кілька небезпечних атак. Одна з яких увінчалась взяттям воріт. Рибальченко Юрій влучно пробив воротаря "Титана", відправивши мяч у ближній кут. Доречі мяч забито відразу, як тільки за воротами "Титана" зявився талісман команди бобер МирКо.
   У другій половині матчу гравці "Титана" стали підсідати фізично, що було на руку більш технічним гравцям ФК"Миропіль": Осарчуку, Ковалевському, Сливянчуку та Дехтяруку. Миропільчани сповна скористались перевагою. атаки одна за одною накочувалися на ворота "Титана", гол назрівав. Після невдалих спроб забити другий мяч, миропільчанам на допомогу прийшов гравець гостей, який чітко замкнув передачу Рибальченка. "Титан" незміг оговтатись від пропущеного мяча, гравці дещо згнітились. команда не стала відповідати своїй назві "ТИТАН". На томість Юрій Рибальченко спокійненько оформив ще два мячі. І таким чином зробив хет-трик. Вдячна миропільська торсида нагородила улюбленця аплодисментами під вигук "БРАВО ЮТУБІС" !!!)))
   Матч закінчився перемогою НАШОЇ рідної команди з переконливим рахунком. миропільчани та гості селища залишали затишний стадіон "Камянка" в гарному настрої і гордими за свій КЛУБ.

PS: 1. Здивувала відсутність на матчі Селищного Голови.
     2. Пасивність Фан-Сектора.((((
     3. ВРАЗИЛА ЧИСЕЛЬНІСТЬ БАНЕРІВ, які виготував і розмістив ГОНЧАРУК БОРИС БОРИСОВИЧ. БРАВО!!!!!!!!!!!      

ІНФО. Служба ФК"Миропіль"
Переглядів: 662 | Додав: fcmyropil | Рейтинг: 1.0/26
Всього коментарів: 1
1 Миропільчанин  
ЮТУБІССССССССССС)))))))))))))

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024