Вівторок, 23.04.2024, 22:47
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Січень » 1 » Про сезон 2010 року
20:25
Про сезон 2010 року

Про сезон 2010 року


Про вболівальників

    Ви шановні вболівальники є невідємною ланкою наших здобутків. Приходячи на стадіон ВИ завжди палко підтримуєте команду. Багато хто з ВАС їздить на виїздні матчі. Матчі де ВАША підтримка завжди додає впевненості  та відчуття свого поля. Як це було в Романові, здавалось що граєш дома.

   Кервіництво команди робить все щоб ви зручно почувались на стадіоні. Насолоджувались грою рідної команди ,похід на футбол став сімейною традицією. Але для цього потрібна і ВАША допомога. Щоб стадіон «Камянка» став місцем активного відпочинку і водночас прикрасою і гордістю Мирополя. Слід чітко розуміти, що футбольне поле і межі стадіону повині використовуватись по призначенню. Та чомусь люди використовують стадіон для трюків на авто, скорочення шляху, випасу худоби…  Ми разом маємо зупинити цю людську невихованість.

     Памятайте, що ви саме дороге і незамінне , що є в команди! Ми ВАС любимо!

 Про гравців і команду

  В команді грають найкращі гравці Мирополя. Всі  бажаючі  поборотися за місце в основному складі  займаються наполегливіше. Багато кому вдається довести свою придатність. Гравці розуміють, що несуть відповідальність за свою гру перед вболівальниками команди, тому у кожній грі стараються грати як найкраще. Я вдячний Богу, що маю змогу працювати з справжніми любителями футболу та команди. Любителями гри мільйонів, які грають лише за моральне задоволення і своєю грою приносять радість Миропільським  вболівальникам, даючи їм змогу відволіктися від буденних проблем. В команді створено здорову атмосферу, тому коли нас підсилюють гравці з інших міст, вони відразу вливаються в колектив, їх неможливо відділити. Таке враження, що вони грають у команді весь час.

   Команда розвивається і впевнено крокує вперед. Не за горами той час, коли ми будемо виступати в першості області.  І все робиться для того, щоб виступати там постійно, а не просто «покататися»  по області. Щоб в памяті гравців залишились спогади про перемогу над сильними командами, і ветерани миропільського футболу були горді, що їх послідовники вдаліші.

Про легіонерів

 Нам вдалося цього сезону 2010 року  залучити до складу команди гравців більш вищого класу. У таких гравців як: Сливянчук, Ксьонзик, Дехтярук, Осарчук – є чому повчитись і перейняти. І до честі  їм - вони є справжніми любителями футболу. Їх присутність в команді  дала  змогу підняти майстерність  місцевих вихованців.

Про невдачі

  Головною невдачою в сезоні є провал на зональному етапі кубка України ФСТ «Колос». «Случ» Любар та «Тетерів» Чуднів – переграли нас досить легко. До речі після програних матчів було зроблено зміни в складі команди, і наступні матчі команда грали вдаліше.

   Також невиконана задача про виграш кубка району та кубка Мирополя.

Про інфраструктуру

  Ми маємо красень стадіон «Камянка», і будемо намагатись робити його ще кращим і зручнішим. Клуб має гарну роздягальню, зручну і сучасну форму, спортивний інвентар, який постійно намагаємося поновлювати і примножувати. Мабуть ніколи команди Мирополя не мали такої кількості  м’ячів, тим більше такої якості як зараз є в клубі. Все це створюється для розвитку команди і покращення її гри.

Про молодь

В завдання клубу входить розвивати дитячий футбол. Не буде мати команда майбутнього, якщо не підготує молодше покоління. Покоління, яке повинно набагато краще виступати за своїх старших колег. Все для цього створено, і наші намагання направлені на розвиток дитячого футболу в Мирополі.

   На даному етапі  ми маємо перспективну молодь і покладаємо на неї великі сподівання. Сподіваюсь, що багато хто з них буде вдячний долі, що пішов займатись футболом, і виховає в собі справжнього спортсмена і хорошу людину.

Прогрес року

  Клуб вступив в фазу розвитку, який неодмінно дасть свої плоди. Став початком здійснення мрій цілого покоління миропільчан. Всі ви добре пам’ятаєте, осінь 2010 року для клубу, вболівальників, людей які піклуються командою була золотою. Команда перемогла у трьох турнірах поспіль, а головною  перемогою золотої осені ,стало відкриття збудованої роздягальні, яка стала прикрасою Миропілля!  Миропіль заслуговує на хорошу  команду!

Вдячність

  За все, що зроблено для ФК «Миропіль» , велике спасибі всім миропільчанам, та людям які мешкають за межами селища, але поважають мої намагання створити сильну команду. Команду яка стане гордістю Миропілля.

  Велике спасибі  Вербенку С.В. за допомогу у будівництві роздягальні, яка стала стимулом для розвитку  команди за межами району.

  Велике спасибі миропільчанам, які  сприяли і допомагали в придбанні спортивного інвентарю, та поліпшення інфраструктури клубу.

   Завдяки Вам Футбольний Клуб «Миропіль» розвивається. І дякувати Богу, що я народився в Мирополі і мене оточують чудові люди.
ДАШКОВЕЦЬ А.Д
PS. Бажаючі задати мені запитання, можуть розмістити їх у відгуках.
Переглядів: 776 | Додав: -admin- | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
6 Джон  
Чому несерйозно? Перший матч в попередньому раунді (складається з одного матчу) стовідсотково проводитиме вдома. Стадіон же в вас є? Отже, треба сплатити заявковий внесок (близько 300 грн.) і оплатити суддівство (близько 400 грн.). Чи ваші "зірки" в такому серйозному змаганні безкоштовно не гратимуть? :) А якщо пройдете далі - шукайте спонсора. Зробіть собі і селянам свято!

4 Джон  
Скиньтесь командою. Не так багато треба...

5 -admin-  
Це несерйозно.

3 -admin-  
Заважає недостатність коштів.

2 Джон  
А що вам заважає взяти участь принаймні в кубку області?

1 Coalkeeper  
БРАВО!!!!
СТАТТЯ СУПЕР!!!
Но підсумок 2011 року буде кращим!!! biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024