Четвер, 28.03.2024, 14:55
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Листопад » 6 » Перемога для вболівальників
01:40
Перемога для вболівальників
  1/2 Фіналу

ФК"Полонне" - "Зоря-Енергія"  0-1(0-0)
Миропіль 6 листопада 2011року  9° хмарно
Стадіон "камянка" 130 чоловік
Арбітр: Бетестов В.П
Асистенти: Дашковець А
                  Дашковець В

ФК"Миропіль" - ФК"Іванопіль"  0-0(0-0) п/п 4-2

Миропіль 6 листопада 2011року  9° хмарно
Стадіон "камянка" 130 чоловік
Арбітр: Бетестов В.П
Асистенти: Дехтярук Б.О
                  Кришталь
С.І
ФК"Миропіль" Янішевський. Годун О. Дашковець А. Кошеленко. Бабич. Нагорний. Дашковець В. Смірнов. Годун Д. Рибальченко. Кришталь (Шилюк).
Запасні: Хоменко. Костін. Антонюк
Серія пенальті: Дашковець В 1-0. Іванопіль 1-0. Дашковець А 2-0. Іванопіль 2-1. Бабич 3-1. Іванопіль 3-2. Рибальченко 4-2. Іванопіль 4-2

                 Матч за 3 місце
ФК"Полонне" - ФК"Іванопіль"  2-1(1-0)
Миропіль 6 листопада 2011року  9° хмарно
Стадіон "камянка" 130 чоловік
Арбітр: Бетестов В.П
Асистенти: Янішевський О.Б
                  Кришталь С.І

 
                      Фінал
ФК"Миропіль" - "Зоря-Енергія"  0-0(0-0) п/п 6-5
Миропіль 6 листопада 2011року  9° хмарно
Стадіон "камянка" 130 чоловік
Арбітр: Бетестов В.П
Асистенти: Янішевський О.Б
                  Кришталь С.І

ФК"Миропіль" Хоменко. Годун О. Дашковець А. Кошеленко. Бабич. Нагорний (Костін). Дашковець В. Смірнов. Годун Д. Рибальченко. Шилюк.
Запасні: Янішевський. Кришталь. Антонюк.
Серія пенальті: Дашковець В 1-0. Василюк 1-1. Дашковець А 2-1. Єлісеєв 2-2. Бабич 3-2. Короткий 3-3. Рибальченко 4-3. Дячок О 4-4. Кошеленко 4-4. Дячок М 4-4. Смірнов 5-4. Лапушинський 5-5. Годун О 6-5. Ковалевский 6-5.

Володарями Кубка Мирополя 2011року стали:  Хоменко. Годун О. Дашковець А. Кошеленко. Бабич. Нагорний. Костін. Дашковець В. Смірнов. Годун Д. Рибальченко. Шилюк. Янішевський. Кришталь. Антонюк. Вербенко.

ФК"Миропіль" володар кубка МИРОПОЛЯ 2011року.

    Четвертий за ліком Кубок Мирополя пройшов, як і очікувалось в напруженій бородьбі. Красень кубок поблукавши навколо Миропілля нарешті отримав миропільську прописку. У 2008 році трофей знаходився найдалі від миропільської землі знайшовши притулок у Романові. 2009 році кубок помандрував у Ст.Чорторію (Любарський район). 2010 році кубок перебрася поблище до батьківщини і комфортно почував себе у дружньому ПОЛОННОМУ. 2011 році як належить повернувся до рідної домівки. Будем надіятись, що у мандри трофей більше незхоче))).
  На цьогорічний кубок МИРОПОЛЯ було запрошено команди: ФК"Полонне", "Зоря-Енергія" Романів, ФК"Іванопіль", ФК"Миропіль". За регламентом турніру дві команди були сіяними.  ФК"Полонне" як минулорчний володар Кубку, ФК"Миропіль" на правах господарів. Тож за волею жереба  пара "А" ФК"Полонне" - "Зоря-Енергія", пара "В" ФК"Миропіль" - ФК"Іванопіль". Переможені у парах зійдуться у матчі за третє місце, а переможці поборяться за головний трофей.
  Перший матч ФК"Полонне" - "Зоря-Енергія" пройшов у рівній бородьбі. Трішки більше поталановило команді з Романова, яка святкувала перемогу з рахунком 0-1.
  Другий матч ФК"Миропіль" - ФК"Іванопіль" в основний час переможця не виявив. Хоч і НАША команда постійно штурмувала ворота ФК"Іванополя" та відзначитись не пощастило. Болійників очікувала цікаве дійство під назвою серія пенальті. В якій миропільчани були влучними, а гравцям ФК"Іванопіль" двічі завадив голкіпер миропільчан ЯНІШЕВСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР. Два близкучі сейви і ФК"Миропіль" у фіналі.
  У матчі за третє місце перемогу отримала більш майстерна команда ФК"Полонне". У гравців з Іванополя були мізерні шанси на перемогу у матчі. Команда ФК"Іванопіль" зайняла четверте місце на турнірі  і заслуговує уваги до себе. Колектив досить пристойно додав порівняно з минулорічним роком і рухається в правильному напрямку.
  Щодо ФК "Полонного" - команда майстерна і  рекомендацій не потребує.
  Незважаючи на прохолодну погоду болійники були в очікавані фіналу. Фінальну пару кращу не придумаєш. Для ФК"Миропіль" принциповішого суперника ніж "Зоря-Енергія" просто не існує (зауважте тільки на футбольному полі). Тож фінал мав бути безкомпромісним і непередбачуваним. Хоча команди і знаходяться у різних ступеннях розвитку. "Зоря-Енергія" є досвідченим колективом житомирської області, натомість ФК"Миропіль" робить тільки перші кроки в чемпіонаті області. Дербі є дербі і незважаючи на стан команд і формат матчів перемогти бажає кожна з команд. Матч розпочався без розвідок і вже в дебюті  Рибальченко втрачає гарну можливість відзначитись. Романівчани відповіли дальніми пострілами, мімо))). Гра проходила в постійній бородьбі гравці були постійно під пресингом опонентів, тож закономірні 0-0. Команди в захисті грали надійно. Хоча в кінці зустрічі Бабич мав змогу закінчити все в основний час.
В друге на кубку серія пенальті. Психологічна готовність і жага до перемоги миропільчан була кращою від гравців з райцентру. У підсумку 6-5 на користь ФК"Миропіль". Досить емоційна перемога і до честі НАШОМУ ФК, що команда нічим не поступалась команді з Романова фавориту цьогорічного кубка, а по небезпечним моментам була кращою.
   Призерів турніру було нагороджено медалями та дипломами. А ФК"Миропіль" став володарем Кубка МИРОПОЛЯ 2011 року. Дашковця Василя було визнано кращим гравцем турніру.
Вітаємо ФК"Миропіль" з перемогою.
 
  PS:
  Адреналін в болівальників на межі.... деякі з болійників Романова досить активно підтримували свою команду, особливо місцевий шанувальник гри за кличкою ПАДУН (просимо вибачення, якщо образливо) ледь не побив воротаря, ветерана легендарної "Случі" Чару))))) таким чином доказуючи, що "Зоря-Енергія" грала краще. Але вболівальники ФК"Миропіль" на провокації непідалися.
                     
Інформаційна служба ФК"Миропіль"

Переглядів: 1484 | Додав: admin- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 шанувальник фан-руху мирополя black eagles  
Миропільчанин, я згоден з тобою, не важливо на якій мові, головне дружба.
TDO, в нас багато хто розмовляє російською, і я в цьому небачу нічого погано.

9 Миропільчанин  
та хоч на мові древніх цивілізацій, лишби зі справжніми добрими намірами і почуттями. А то як буває - живе поруч та й наче українець, говорить українською, але те ЩО говорить ця людина характеризує її як добрячу паскуду... Все ж таки більш важливо що сказано (написано) чим те якою мовою. Усім удачі! Миропіль Вперед!!!

А все-таки цікаво шо то є за організація цих чорних орлів)))

8 TDO  
шанувальник фан-руху мирополя black eagles! З яких часів у ВАС, в Мирополі, розмовляють російською? Будь привітніше, і ЛЮДИ підтягнуться!

7 Футбол  
Да все молодчики,КрасавЫ!!!!!Мирополь-Лучше всех!
Вас ждет большой успех!
И лишь победы впереди!,
Надейся,как говориться...))) и жди!

Больших жизненных побед,здоровья и удачки!!!
Ждемс с ледующей игрухи.) Пака)))))

6 шанувальник фан-руху мирополя black eagles  
КТО МЫ-МИРОПОЛЬ) - КТО МЫ-МИРОПОЛЬ) - КТО МЫ-МИРОПОЛЬ) - КТО МЫ КТО МЫ КТО МЫ МИРОПОЛЬ МИРОПОЛЬ МИРОПОЛЬ)

5 шанувальник фан-руху мирополя black eagles  
А МЫ ПРИШЛИ СЮДА, А МЫ ВЕРИМ В ТЕБЕ, ТОЛЬКО МИРОПОЛЬ, ТОЛЬКО ПОБЕДА)

4 шанувальник фан-руху мирополя black eagles  
лалалалала оооо Мирополь)

2 Victor77  
Вітаю з перемогою. Результативністю команди глядачів не балували. Забито лише 4 м'ячі за 4 матчі,не густо facepalm

3 -admin-  
Спасибі. Досить пристойно грали у захисті.

1 Misha  
молодці! biggrin respect

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024