П`ятниця, 29.03.2024, 00:50
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 20 » Матч стандартів.
22:29
Матч стандартів.

ФК"Баранівка" - ФК"Миропіль" 2-1 (1-0)

Чемпіонат області 5 тур. Баранівка сонячно +22º стадіон "Керамік" 250 глядачів.

Арбітр: Дубровець (Житомир), Асистенти: Булдаков (Житомир), Свірідов (Житомир).

Інспектор: Липовецький В.М (Житомир)

Голи: 29хв - Семенчук 1-0, 69хв - Круківський 2-0, 90хвДехтярук 2-1.

Попередження: Дашковець В, Дзюбчик, Харчук, РибальченкоАнтонюк.

Вилучення: Янішевський.

ФК"Миропіль": Бондарець Олекмандр - Дашковець В, Дехтярук, Бондарець Руслан, Капінос - Харчук (Осарчук), Дзюбчик, Бондарець Олег, Ксьонзик - Рибальченко, Слив'янчук (Антонюк).

Заміни: Янішевський.

    ФК"Баранівка" впевнено переграє ФК"Миропіль", що дало змогу піднятись у турнірній таблиці з останього місця на сьоме. Миропільчани після поразки залишають другу сходинку у таблиці, а завтра (на думку сайту ФК"Миропіль") після перемоги Стрибіжського "Автомобіліста" опуститься аж на четверте місце.

    Гра пойшла у малому темпі, що дало змогу більш старшим за віком гравцям з Баранівки почуватись на полі більш впевнено. Миропільчани теж особливо не атакували ворота господарів. І зрозуміло, що за таких обставин все вирішуватимуть індивідуальні дії гравців. І саме у цьому компоненті гри гравці ФК"Баранівка" виявились сильшими у цьому матчі. Перший гол баранівчани забили зі стандарту. Штрафний влучно пробив гравець ФК"Баранівка", а другий м'яч Бондарець Олександр витянув з воріт, після чіткої націленої передачі з кутового, який вдало та впевнено реалізував гравець команди господарів поля. Свій гол миропільчани забили теж із стандарту. Красень гол ударом з штрафного забив Дехтярук Богдан. Але і супер красиві забиті м'ячі рахуються за один. Після забитого м'яча миропільчани намагалися врятувати матч, але як кажуть у таких випадках: "ПІЗНО ПИТИ БОРЖОМІ".

    Гра стандартів у якій перемогу св'яткують більш вдаліші, а можливо майстерніші гравці ФК"Баранівка". Наша команда явно розслабилась, і відверто провалила матч. Будем надіятись, що у наступних матчах команда ФК"Миропіль" буде грати краще. А цей матч залишиться в памяті, як прикра несподіванка. Саме так думати і вірити в команду підстави є. Вдачі ВАМ хлопці в НАСТУПНИХ МАТЧАХ НА СМАРАГДОВИХ ПОЛЯХ ОБЛАСТІ.                 

 Інформаційна   Служба   ФК"Миропіль"   2015  рік

Переглядів: 735 | Додав: fcmyropil | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Миропільчанин  
Слід відзначити, що Рибальченка всю гру рубали по ногах. А судді було на це по барабану. І взагалі суддя у полі, явно симпатизував господарям.
Пишіть по можливості на сайті за, що карточки. Наприклад Антонюку за те, що носить хрестик. Рибальченку за те, що получив ззаду по затилку.
А Барановка молодці грали грамотно.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024