Субота, 20.04.2024, 15:13
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Травень » 2 » Футбол в Мирополі буде.
22:10
Футбол в Мирополі буде.

       Шановні вболівальники Футбольного Клубу «Миропіль» та спортивна громадськість селища. Хочу поділитись з ВАМИ планами та завданням, які команда ставить перед собою на сезон 2013 року. Не відкрию Америку коли скажу, що досягнення напряму пов’язані з фінансовими можливостями. Саме фінансові можливості визначають ступінь реалізації цілей. І відповідно до цього ми складаємо план-завдання на сезон.

  • Прийняти участь в Кубку Житомирської Області. Дійти до 1/4 фіналу.
  • Прийняти участь в Кубку Романівського р-н з міні-футболу. Зайняти 1-2. місце.
  • Прийняти участь в першій лізі чемпіонату області. Зайняти 5 місце у групі.
  • Прийняти участь в Кубку Чемпіонів серед сільських та селищних команд. Дійти до 1/4 фіналу.
  • Прийняти участь в Кубку Романівського р-н. Вийти у фінал.
  • Прийняти участь в Кубку Биківки памяті Кичкирюка В.В. Перемога в Кубку.
  • Прийняти участь в Кубку «Золота Осінь Іванополя». Перемога в Кубку.
  • Прийняти участь в Кубку Мирополя. Перемога в Кубку.
  • Прийняти участь в Кубку памяті Косюка П.І з міні-футболу. Зайняти 1-3 місце.

    Щиро кажучи план виконати нам до снаги незважаючи на досить скромний бюджет команди. Будемо надіятись, що кошти будуть надходити вчасно. Всі необхідні гарантії фінансування надав селищний голова Мирополя та с.Дертка Сергій Володимирович Вербенко. Також допомогу команді нададуть небайдужі до свого селища МИРОПІЛЬЧАНИ. Котрі хоча і не володіють такими фінансовими можливостями як власники різних ГРОШОВИТИХ ЗАКЛАДІВ (ред. Заклади треба було назвати) МИРОПОЛЯ, але зате мають добре та щире серце. Люблять і цінують свій МИРОПІЛЬ. Також команда отримала допомогу від народного депутата Верховної Ради України Развадовського Віктора Йосиповича.

    На більшість турнірів команді потрібно кошти лише на проїзд. Досить престижний і гарно організований Кубок Чемпіонів команді обійдеться теж в незначну суму.  Цьогорічний Кубок області турнір не з дешевих та команда прийме в ньому участь. Незрозуміло тільки з чемпіонатом області. Першої ліги в якій ми плануємо прийняти участь схоже не буде. Прийняти участь в єдиній Вищій лізі області це звісно круто. В Мирополі команди: ФК«Бердичів», ФК«Коростень», ФК«Авангард» Н-Волинський, ФК«Металург» Малин… Тільки питання чи приверне увагу болійників матчі рідної команди з вище названими колективами. Команда котра на даному етапі свого розвитку вкрай невдало виступала у Першій лізі.  Тепер буде програвати і з великим рахунком даним командам. Зрозуміло, що болійник перестане ходити на матчі команди. Ви тільки не подумайте, що ми боїмось грати з даними колективами чи я особисто, як керівник команди проти об’єднаної Вищої ліги. Скажу відверто я за Вищу лігу і прикладу максимум зусиль, щоб ФК«Миропіль» доріс до рівня команд  вищої ліги. У моєму розумінні ці кроки мають бути поступовими. Спершу нам потрібно зробити кращою нашу інфракстроктуру, в нас навіть душових немає. Зробити привабливі фінансові умови, і головне виграти Першу Лігу що дає право переходу до Вищої Ліги. На мою думку приблизно так має бути , але як говорив Великий ВВЛ: «Как бы мы не хотели, но будет так как должно быть» .  І яка цікавість наприклад команді ФК«Коростень» грати з командами на шквал нашої. Я вже мовчу про якість стадіону. Саме стадіону в цілому, а не футбольного поля. Фінансові умови запропоновані федерацією теж скажу відверто мягко кажучи здивували. В нашій області немає професійного футболу то тепер можливо і любительського поменшає. Хочеться вірити, що питання з футбольними лігами буде переглянуте. А фінансові умови будуть більш наближених до реальностей і можливостей нашого життя.

       Як би там не було ми будемо грати для вас шановні прихильники гри мільйонів.  Я ВАС запевняю, що футбол в Мирополі буде. Зараз ми готуємось до святкування 5-ї річниці команди. У нас в гостях будуть досить відомі люди футбольної спільноти, також буде кілька приємних сюрпризів. Також в Мирополі буде проведено кілька дитячих турнірів за участю дітей 2004-2005 років народження.

     Якщо у читачів виникли запитання то залишайте їх у відгуках. Я обов´язково дам на них відповіді.

 Любіть футбол.


З  повагою  Дашковець А..Д

ІНФО. Служба  ФК "Миропіль"


Переглядів: 1032 | Додав: fcmyropil | Рейтинг: 5.0/33
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024