П`ятниця, 29.03.2024, 11:23
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Вересень » 11 » ФК"Миропіль" вперше перемагає в чемпіонаті області.
01:46
ФК"Миропіль" вперше перемагає в чемпіонаті області.
ФК"Миропіль" - ФК"Стрибіж"   5-2(2-2)
Миропіль. 11 Вересня 2011 року. Сонячно 21°.
Стадіон "Камянка" 150 глядачів.(іформація уточнюється)
Арбітр:  Вознюк
Асистенти: Лукашенко
                  Копитко
Голи: Бабич (1-2), Годун (2-2), Кошеленко (3-2), Дехтярук (4-2), Рибальченко (5-2).
ФК"Миропіль": Хоменко, Годун, Дашковець В, Кошеленко, Суріков (Смірнов 78хв), Ксьонзик (Нагорний 75хв), Дашковець А, Дехтярук, Колесник, Бабич, Рибальченко.
Запасні: Янішевський. Бардаш.

  
Наша команда у першому колі здобула перше очко на теренах області саме у Стрибіжі. Тому вболівальники команди спадівались, що і перші три очки команда здобуде саме у матчі проти ФК"Стрибіж". Матч розпочався після вступних слів селещного голови Миропілля Вербенка Сергія Володимировича. Вже на початку зустрічі команди обмінялись гострими атаками. Далі ініціативою заволоділи гості, що дало їм змогу забити два мячі в ворота ФК"Миропіль". Тим самим поставивши нашу команду в матове положення. Деякі миропільські болійники в розпачі вигукували досить неприємні слова в адрес своєї команди. В команді  були зроблені тактичні перестановки, гравці помінялись позиціями. Потрібно було якось виходити з складеної ситуації. Після подачі з правого флангу Рибальченко Юрій виграв повітряну дуель в опонента і скинув мяч на Бабича Василя. Василь нагадав болійникам про свій удар з лівої. 1-2 у воротаря гостей шансів врятувати команду небуло. Забитий мяч збодрив нашу команду і через кілька хвилин Рибальченко та Дашковець В мали можливості зрівняти рахунок матчу, але втратили їх. В одній з атак ФК"Миропіль" Годун Олександр з правої ноги переклав мяч на ліву і невідпорно пробив, мяч влетів у ворота гостей, що стало причиною великої радості болійників. На перерву команди пішли за рівного рахунку 2-2. Та ФК"Миропіль" був на піднесені, що незкажиш про ФК"Стрибіж".
   Другий тайм розпочався з позиційної гри в центрі поля. Гравці ФК"Стрибіж" намагались за рахунок довгих передач вивести своїх нападників на зручні позиції для взяття воріт. Але захист миропільчан збоїв не давав. На томість хавбеки ФК"Миропіль" взяли контроль над мячем і прижали гостей до воріт. В одній з атак захисники ратуючи ворота вибиди мяч на кутовий. На подачу з корнера Дехтярука Богдана вдало відгукнувся Кошеленко Володимир, удар головою і 3-2 на користь НАШОГО ФК"Миропіль". Після забитого мяча гра ФК"Миропіль" недавала поводу щодо вагань в позитивному завершені матчу. Підтвердженням вдалої гри став гол у виконанні кращого гравця матчу Дехтярука Богдана. Богдан на швидкості демонструючи дріблінг не залишив шансів трьом захисникам та воротареві гостей на завершення плотний удар з лівої. ВИЙМАЇ рахунок 4-2. Миропільчани незбавляючи оберти забивають пятий мяч, Рибальченко вдало використав пас від Дехтярука Богдана вийшовши віч-на-віч з голкіпером майстерно перекинув мяч через нього. В кінці матчу болійники стали світками красивого СЕЙВУ у виконані Хоменка Віктора, Віктор добре провів матч. Та  дальнього удару Дашковця Андрія, але на допомогу гостям прийшла штанга.
   
    Приємна перемога ФК"Миропіль"
 PS: Шкода, що через хворобу матч пропускав Гончарук Борис - Головний ФАН ФК"Миропіль".
       Боря швидше видужуй.

Інформаційна служба ФК"Миропіль"



Переглядів: 795 | Додав: admin- | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 3
3 HOOLIGANS  
УРА ТАК ТРИМАТИ!!!! БОРІК ВИДУЖУЙ!!!!

2 admin-  
Спасибі

1 Victor77  
Вітаю з першою перемогою в ЧО так тримати... v up

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024