Четвер, 28.03.2024, 22:25
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 14 » ФК"Миропіль" Володар Осіннього Кубока Району
20:54
ФК"Миропіль" Володар Осіннього Кубока Району
  Сьогодні наша команда стала володарем осінього кубка району cезону 2010року. Неможливо висловити ті позитивні емоції радості які охопили стадіон зі свистком судді про закінчення матчу "Зоря-Енергія" - "Нива"Нивна. Болійники та гравці ФК"Миропіль" підкорили собі ще одну кубкову вершину. Стадіон в ейфорії скандував Нивна молодці.Гравці з Нивни досягли сьогодні визнання на весь футбольний регіон романівщини зігравши з "Зорею-Енергія" в нульову нічию.Мабуть "Нива" ще ніколи немала такої фанатської пітримки як сьогодні.
  Багато в кубку було різних цікавих та неоднозначних подій зараз ми спробуємо хронологічно довести все для ВАС ДОРОГІ ЧИТАЧІ НАШОГО САЙТУ.
  Осінній Кубок Району 2010року проходив у Романові. Кубок за регламентом мали розіграти команди:ФК"Миропіль", "Зоря"Врублівка, "Нива"Нивна, "Зоря-Енергія"Романів. Але з незрозумілих причин "Зоря"Врублвка відмовилась від участі у розіграші кубка. Тож кубок мав пройти покруговій системі. За жеребом першими на полі зявились "Зоря-Енергія" - ФК"Миропіль".Всі чудово розуміли хто переможе у цій дуелі той і стане володарем бажаного кубка.І ніхто серйозно не ставився до "Ниви" і як помилялись.
   Гра яку називали достроковим фіналом між "Зорею-Енергія" та ФК"Миропіль" розпочалась з атак гравців Романова. Миропільчани занато довго розкачувались за що і поплатились. Гравці атаки "Зорі-Енергії" скористались незлагоджиними діями миропільчан у захисті, відкрили рахунок у матчі.Миропільчани спробували у відповідь провести небезпечні атаки та захист Романова грав безпомилково.Натомість Романів тиснув на ворота які захищав Янішевський. В одна з чеслених атак "Зоря-Енергія" втілила в забитий мяч.ФК"Миропіль" відверто провалив першу половину матчу. Тож наперерву команди пішли за рахунку 2-0 на користь господарів поля.
   Можна лише здогадуватись,  що  відбувалось у роздягальні нашої команди. ФК"Миропіль" вийшов на другий тайм матчу раніше за господарів, тож прийшлось на полі чекати суперників та суддів...
   З початку другого тайму стало зрозуміло, що миропільчани заряджені на боротьбу.Гравці "Зорі-Енергії" були постійно під пресингом тож не могли розпочати свої атаки довгими передачами,постійно втрачали мяч. Миропільчани були швидшими, тож білівальники побачили гру команди до якої звикли протягом двох місяців.Слід відзначити вчасний вихід на поле Дашковця Василя, він став справжнім цементом захисту миропільчан.Атака за атакою накочувались на ворота "Зорі-Енергії".Відчувалось, що ось-ось захист невстоїть перед атакувальним натиском миропільчан.В одній з атак рятуючи свої ворота захисники "Зорі-Енергії" вибили мяч на кутовий. Після подачі кутового Дехтяруком Богданом, гравці Романова вибили мяч за межі штрафного майданчика. Та на підборі вдало зіграв Дашковець Андрій головою відправив мяч на кут воротарського майданчика, а далі Бабич Василь майстерним ударом головою незалишив шансів голкіперу. За рахунку 2-1 інтрига в матчі досягла епогею.Гравці атаки миропільчан: Сливянчук Володимир, Бабич Василь, Ксьонзик Андрій та Дехтярук Богдан раз за разом створювували небезпечні моменти та втілити їх в забитий мяч невдавалось. Натомість романівчани відповідали контератаками, які наражались на добре організований захист ФК"Миропіль". Час гри спливав і болійники "Зорі-Енергії" з нетерпінням чекали свистка судді про завершення матчу.Що нескажиш про чисельну миропільську торсиду,яка шалено підтримувувала свою команду і вірила, що при такій грі хлопці обовязково зрівняють рахунок тай вирвуть перемогу. До кінця матчу залишалось чотири хвилини ФК"Миропіль" ще більш додав у командній швидкості. Цей стало запорукою успіху. Швидка комбінаційна атака Дехтярук-Бабич-Дашковець А-Бабич-Сливянчук закнчилась голом. Володимир Сливянчук майстерно обіграв опікуна та з легкістю розправився з воротарем невідпорним ударом зрівнявши рахунок. Миропільчани швидко встановили мяч на центр поля розуміючи, що є ще шанс на перемогу. Але небезпечну атаку зупинив свисток арбітра.У підсумку волева нічия 2-2.
    За волею жереба наступну гру довелось грати знову НАШІЙ команді, суперник "Нива" Нивна.
Після короткого відпочинку арбітр матчу Короткий розпочав зустріч.Гравці ФК"Миропіль" розуміли, що потрібно перемагати як з найбільшим рахунком.Отож у діях команди була присутння нервовість. Та всеж голеві моменти раз за разом виникали біля воріт "Ниви". Миропільчани почали зловживати індивідуальними діями. Хоча й при цьому голевих моментів було вдосталь. Та у футболі є таке правило:"незбиваєш ти забивають тобі". Так воно і сталось в одній з атак гравці "Ниви" забивають мяч(один з кращих в кубку) в ворота миропільчан. Саме пропущений мяч заставив миропільчан згуртуватись і показати гру, яка неставила питання, що до класу ФК"Миропіль". Знову вболівальники побачили активного Сливянчука в атаці, швидкого та націленого на ворота Ксьонзика. Доречі, Андрій Ксьонзик вміло відривався від захисту суперника, хавбекам залишалось лише віддати пас на метрів 20-25, це й було зроблено Андрієм Дашковцем, Ксьонзику тільки залишалося проявити свої швидкісні якості. Вийшовши на побачення з воротарем  він відправив мяч у ворота не залишивши йому ніяких шансів.
     Для тих, хто не запамятав перший мяч Ксьонзика))), Андрій повторив це вдруге, вивівши Миропільчанин вперед. Стало зрозуміло, що ФК "Миропіль" переможе, але з яким рахунком.Відповідь на це питання дав Колесник Сергій, перехопивши мяч на своїй половині поля, Сергій пройшов "коридором" весь захист суперника вийшовши тет-а-тет з воротарем, відправив мяч у ворота, встановивши кінцевий рахунок матчу 3-1. Гравці "Ниви"  зупинились і Миропільчани мали б забивати ще, але суддя закінчує зустріч достроково, не давши командам дограти 7 хвилин основного часу. Плюс у матчі були зупинки через травми гравців, а це ще як мінімум  3 хвилини, отож у підсумку матч закінчився скандалом, про який писати просто не хочеться, всі й так добре знають про "порядність" керівників футболу Романівського футболу.
    Матч між "Зорею Енергією" і "Нива" Нивна перевершив всі сподівання.  Романівчани розуміли, що переможуть. Вболівальники та гравці ФК "Миропіль" розуміли, що "Нива", при всій повазі до гравців з Нивни, не та команда, що дасть бій "Зорі Енергії". Але футбол "Непредсказуем" (слова великого Лобановського) втілено у реальність. Безмежна кількість атак буда відбита захистом Ниви. Інколи самовіддача гравців "Ниви" була поза межою людських можливостей. Вкінці матчу гравці "Ниви" втратили кілька нагод відзначитись у воротах "Зорі Енергії". Матч закінчувався за шаленої підтримкою гравців "Ниви", на весь Романів гриміло: ""Нива" Нивна  Молодці!!!" 0-0 сенсаційна нічия. Після закінчення матчу хтось з гравців "Ниви" сказав до Миропільчан: " Ми і вашій команді не програли б , якби сьогодні було 2 гравців основного складу." Доречі в чемпіонаті району 2009 року "Нива" теж розійшлася в нічию 0-0 з "Зорею Енергією", правда на своєму полі. То можливо це не сенсація а закономірність?
     ФК "Миропіль" кращий...ФК "Миропіль" впереше за своє існування виграє кубок району, і перемагає у третьому турнірі поспіль, тим самим підтверджує статус швидко розвиваючої команди. Хлопці так тримати!!!
      Нагородження команд відбувалось за підтримки глядачів. Коли Пясківський запросив до нвгородження капітана команди "Нива" для одержання відзнак за 3 місце у кубку району, болільники влаштували йому овації. Після нагороди "Зорі Енергія" за 2 місце, черга дійшла до володарів Кубка. ФК "Миропіль" нагороджено - Кубком, дипломом, медалю, і індивідуальними грамотами. Нападник команди Ксьонзик Андрій- став кращим снайпером турніру. Також відзначаємо, що кращим воротарем став ... голкіпер "Ниви". В номінації  "Кращий гравець" - ... "Нива" Нивна. Кращим захисником став Хомич "Зоря Енергія".
     За перемогу в Кубку ФК "Миропіль" отримав грошову нагороду від Павлія Ф.М. та Вербенка С.В..Володарями кубка району стали:Янішевський О.Б, Годун О.М, Суріков С.О, Колесник С.В, Дашковець В.Д, Солдатенко В.Л, Нагорний Р.В, Дашковець А.Д, Рибальченко Ю.В, Бабич В.В, Дехтярук Б.О, Бардаш М.А, Харчук Д.В, Радзіховський Д.С, Сливянчук В.І, Ксьонзик А., Павлій Ф.М, Вербенко Ф.М.
      P.S.  " Мы рубим ступени ни шагу назад, и пусть у соперников колени дрожат!"

                                                                          Кор. ФК "Миропіль"

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 1016 | Додав: -admin- | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 6
5 schahtar91  
Черкащина вітає команду ФК "Миропіль" та миропільчан із перемогою Осіннього Кубока Району.... ТАК ТРИМАТИ!!! МОЛОДЦІ!!!

6 -admin-  
ВЕЛИКЕ ВАМ СПАСИБІ ЗА ПІДТРИМКУ.

3 Фк Нива  
фк миропіль дякуємо за пітримку Ви були не превершані а Зоря -Енергія поплатилась за свою самовпевнаність Так що вітаємо вас з здобутям кубка і зичимо вам перемог удачі і везіння і процвітання і прогресу команди в майбутньому

4 -admin-  
Дякуємо.

2 Ramanich  
Красавчики!!!Порадували душу і серце.Так тримати!!!

1 Misha.Bardash  
УРА!!! УРА!!! УРА!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024