П`ятниця, 29.03.2024, 15:32
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Вересень » 3 » Крик ДУШІ!!!
01:02
Крик ДУШІ!!!
ФК"Миропіль" - "Тетерів" Чуднів  -:+ (ФК"Миропіль" не вийшов на гру)
Чемпіонат Області.
2 вересня 2012року. Миропіль. сонячно +26°.
Стадіон "Кам´янка" 170 глядачів
Арбітр: Іськов  (Бердичів)
Асистенти: Калицький (Бердичів)
                   Керносенко (Бердичів)


  Пояснюю, чому я не вивів свою команду на матч чемпіонату області в першій лізі проти «Тетеріва» Чуднів.

     Прошу все сказане нижче, не розцінювати, як політичні чи передвиборчі «ігри».

Створений мною, та моїми однодумцями ФК «Миропіль» по великому рахунку нікому не потрібний, і особливої підтримки нам теж ніхто не надавав. Хотя багато хто з заможних миропільчан, обіцяли. Але як кажуть «обіцяного 3 роки ждуть». Вже 2 роки минуло, зачекаємо ще рік, авось згадають, що заборгували обіцянку…

     Я людина далеко не заможна, навіть не відношу себе до середнього класу. Мене досить легко образити, але з почуттям гідності і самоповаги все гаразд. Я досить багато разів переступав через себе, тільки для того, щоб зберегти ФК.  Ходячи по різним кабінетам, посадовців різного ступеню, які відверто дивилася на мене як на дивака…

     Працював і швидше за все і надалі буду працювати на благо свого селища в спортивному напрямку. Всі роботи пов’язані з футболом, робилися мною на голому ентузіазмі.  У  рідному Мирополі,  влада жодного разу не відзначила мене, як людину, яка повернула у селище футбол.  Досить приємно, що мою працю помітили у районі, області. За це я вдячний людям, завдяки яким,  не згасає прагнення займатися розвитком футболу  і в подальшому. А у рідному селищі, тільки сіли на плечі і поганяють, навіть забули, що я не є працівником селищного апарату, і коштів за проведену роботу НЕ отримую. Але тим не менш, вони не соромляться вихвалятися, перед вищими посадовцями , які час від часу приїздять до Мирополя на перевірки, тим який гарний  і охайний стадіон. Все б нічого, нехай собі піаряться, вони без цього не можуть, та мене почали банально «розводити»  на гроші. Гроші на виїзди, на обслуговування стадіону, матчу і т .д., чомусь не було. При цьому, щоб проводити ігри,  мені доводилося боргувати у людей, а  люди довго чекати не люблять. Час минав , селищна рада гроші мені не віддавала, довелося їхати скаржитися у район. Добре, що там є добрі люди. Дійшло до голови Райдержадміністрації. На скільки мені відомо, він дав доручення селищному голові, розрахуватися зі мною до кінця 2011 року. Селищний голова відтягував справу до лютого 2012р., потім пообіцяв, що розрахується до липня 2012р., а потім взагалі забув, але при цьому борг виростав, тому що фінансування на 2012 рік також не надходило у повному обсязі. Грати хотілося, і по своїй наївності, наступив на ті ж самі граблі. Пішов далі позичати у людей, щоб ФК мав змогу приймати участь у футбольних турнірах.  До боргу  в 5.000 гривень за 2011 рік, додався борг 2012 року у сумі 6.569 гривень. Можливо для когось, ця сума не є великою, але для моєї сім'ї -  це досить великі гроші.

     Я прийняв рішення призупинити активну участь ФК «Миропіль», у змаганнях. Команда не вийде на поле, до тих пір, поки зі мною,  і командою не розрахуються. Саме тому, ми не вийшли на гру проти «Тетеріва» Чуднів. Не можу зрозуміти, їхнього обурення. Їхньому представнику нормально було пояснено ситуацію, і в розмові, він навіть підтримав мене, а коли вийшов до людей, почав ображати команду, і взагалі Миропіль.

     Я щиро дякую всім хто зі мною по цей час, і підтримує мене, не зважаючи на все.  

   Дякувати Богові, що це все відбулося, і я тепер знаю, з ким мені далі йти. Деякі ветерани миропільського футболу, вже який раз показали, що їм футбол не цікавий, тому що, вони його просто не люблять, їм почуття любові, гідності просто невідомі. Не будучи в моїй шкурі, вони починають мене оцінювати, при цьому, ніхто з них, навіть гривні не витратить на підтримку команди.

      P.S. Чомусь після всього цього бруду, мені більше не хочеться продовжувати  працювати з селищною радою. Буду сподіватись, що знайду  спонсора, або людей, які повірять в команду, і  оцінять мою працю. А тим, хто спить і бачить себе керуючим футбольною командою в мирополі, я скажу так: «Руки геть від ФК «Миропіль», створіть собі команду, і називайте її як завгодно, будемо змагатись.

Керівник ФК"Миропіль"  Дашковець А.Д


  За іформацією з джерел Клубу ФК"Миропіль" на матч у с.м.т Черняхів не виїде. І швидше за все зніметься з чемпіонату.

   Шкода, якщо область втратить самобутній колектив, який грає від душі і при цьому витрачає мінімальні кошти. Для Чуднова цих грошей вистачило б на 3-4 гри, а Миропіль відіграє цілий сезон.
   Знаючи Дашковця А.Д, хочеться вірити, що МИ обов´язково вибиремось з цієї ситуації. Андрій обовязково, щось придумає.
ВІРИМО В КОМАНДУ!
Приєднуйтесь!
Інфо. служба ФК"Миропіль"
Переглядів: 1677 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 14
14 Романов  
Вербенко в адміністрації говорив, що конфлікт улагоджено. Мабудь бреше.?

13 Любар  
Ходять слухи, що Дашковець хоче відновити футбол у Печанівці. Да колись там була хороша команда.

12 Черкаси  
Виходить миропільчанам П...й на ФУТБОЛОЛ!

11 Мирополь-Чуднову  
Спасибо за совет, учтем на будущее, но это не та тема. Мы также как и вы хотим играть в футбол. Но наш футбол убивают (читайте внимательней коментарий).

10 чуднов-Мирополю  
надо было думать,когда в мэры выбирали колхозника,а колхозники всегда воровали"За что боролись на то и напоролись"

9 Максим  
Андрій - молодець! Ти зробив дуже правильно. А "єра Вербенка" підходить до завершення...

Шановні миропільчани! Вам дуже пощастило, що у вас є така людина, як Дашковець Андрій Дмитрович. Я його знаю, як порядну, чесну людину, яка закохана у футбол. Допоможіть йому і я впевнений, що ФК "Миропіль" ще будуть знати не тільки на Житомирщині, а і в Україні.

Вболівальник ФК "Миропіль" з іншого міста.

8 В/Ч  
Кажуть, що Вербенко будує гарну хату на донечині. А Я думаю чого це наше село так обніщало за 8 років. Вже й до футболістів "добрався". Приходять на думку слова Жиглова (Висоцького):"Вор должен сидеть в ...."

7 Мирополь  
Хай Чуднов не бризгає слюною, вони приїхали за перемогою, вони її получили. А вони не подумали, що якби вони не приїхали, тоді три очка було б в Мирополя. І ще прошу заповнити Чуднову пока ми не позбавимся таких як вербенко, то вам скоро не буде з ким грати.

6 25  
Правильно зробили!!
Набридло завжди хлопцям шукати гроші або забирати їх зі власних кишень, тобто залишаючи свої сім*ї ні з чим!
Таке не може продовжуватись!

5 Kagawa  
а ще бажано щоб окрім грошей ще й було кому грати у команді і ще всього окрім треба, але то вже держава повинна створити умови для розвитку а не знищувати все шо треба і не треба під політичні лозунги тих хто при владі або тих хто за неї чубриться.Коли люди вже зрозуміють що саме від них все залежить?!!а так чекають на доброго хазяїна, а коли приходить той то вже стає зрозумілим що то є саме хазяїн а не організатор-менеджер.Про яку Славу України можна говорити...говорити можна але то тільки слова...

4 Kagawa  
анекдот по темі:
Маньяк опрыскал деньги ядом и пожертвовал их детскому дому. Погибло двадцать депутатов, два мэра и один министр

ну а народу то поменьше було сьогодні,та й і тим пох на все.

3 Врублівка  
Беріть приклад з МИРОПОЛЯ. Ганьба фальшивим керівникам влади, які наживаються на футболістах.

2 Вболівальник  
Руки геть від грошей ФК"Миропіль"!

1 Миропільчанин  
Нарешті знайшлася людина, яка сказала правду про махінації місцевої влади з бюджетом ФК"Миропіль". Скільки можна побиратися Андрієві по людях, просити в борг, щоб заплатити суддям, оплатити виїзд команди на гру, коли є бюджет команди, який нагло розкрадається Вербенком ("Мером").

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024