П`ятниця, 26.04.2024, 02:56
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Серпень » 14 » ФК "Миропіль" розчаровує
20:30
ФК "Миропіль" розчаровує
"Зоря-Енергія" - ФК"Миропіль"  5-0 (3-0)
Романів 14 серпня 2011р. Сонячно 27°
Стадіон "Центральний"  150 глядачів.
Арбітр: Пугач О.В
Асистенти: Поліщук В
                : ???
ФК"Миропіль" Хоменко, Годун, Сізоненко, Суріков, Солдатенко, Дзюбчик, Дашковець В, Нагорний (Дашковець А 30хв), Бабич(Бардаш 70хв), Рибальченко, Сливянчук.

   Фінальна гра пройшла під диктовку "Зорі-Енергії", в наслідок чого ФК"Миропіль" отримав пять сухих мячів. Гравці ФК"Миропіль" схоже не розуміли, що вони грають фінальний матч, а не товарняк. Склалось враження ніби гравці в білих футболках вперше побачили один одного. Те, що виробляли центральні  захисники Сізоненко та Суріков в ніякі ворота не лізе. І не дивно, що романівчани розгулювали в центральній зоні захисту. Висновок, зроблений по грі, наводить на думку, що кожен гравець "Зорі-Енергії" сильніший за гравців які захищали, або робили вигляд, що захищають, кольори ФК"Миропіль". Та мабуть друге місце це вже успіх))).
  
    До Вашої уваги коментар Дашковця Андрія.
   

  Прошу вибачення перед вірними вболівальниками ФК"Миропіль" за відверто слабу гру. Вітаю гравців "Зоря-Енергія" з перемогою.В сьогоднішній поразці винний я. Але ми сьогодні програли не самій слабі команді області. Думаю, що на даному етапі нам важко скласти конкуренцію "Зорі-Енергія". Помилкове було рішення з вибором центральних захисників, можливо це зіграло ключову роль. Шкода, що через травми були відсутні Нікітін, Косюк, Дехтярук, Осарчук, Чернецький. Також, по поважній причині відсутній Кошеленко Володимир. З травмами грали Солдатенко, Дашковець В, Сливянчук і Я. Тож на позитивний результат сьогодні було розраховувати важко. Контер гра в нас не вийшла, через швидко пропущений мяч нам потрібно було відігруватись, а гравці атаки не спромоглись обіграти опонентів в один-один. Наслідки такої гри як кажуть на табло.
  Потрібно швидко відновити моральний стан гравців, що зробити досить важко враховуючи настрої людей по відношенню до гравців. Та всеж футбольне життя вирує і вже 21 серпня нам пристоїть виїзд в Коростишів. Потрібно виправляти становище в турнірній таблиці.
                                                                                      ІНФОРМАЦІЙНА СЛУЖБА "ФК МИРОЛЬ"
Переглядів: 755 | Додав: admin- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 borka04  
Не дуже розбираюсь в схемах та тактиках, але люблю грати а також вболівати.Так результат цієї гри не вражає.АЛЕ...
Попри всі негаразди що є - хочу подякувати всім хто долучається до справи що зветься Миропільським футболом.Спасибі Вам хлопці що Ви грали, граєте і бажаю щоб і далі грали.Жаль що безлад і духовні злидні припали на вашу юність та молодість- коли не цінується ні людина ні її праця.Бажаю Вам здоров'я і перемог не тільки в футболі а й у житті.Вірю що все буде гаразд.Сила- в єдності, отож творімо історію Мирополя разом.Миропільчани, прокиньтеся від сну! Миропіль - Вперед!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024