П`ятниця, 19.04.2024, 19:39
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Липень » 25 » ФК"Миропіль" за пів кроку до фіналу.
13:16
ФК"Миропіль" за пів кроку до фіналу.
ФК"Миропіль" - "Здоровя" Романів  2-0(0-0)
Кубок району.Миропіль 24 липня 2011року. Сонячно 22°.
Стадіон "Камянка" 240 глядачів
Арбітр: Дашковець В.Д
Асистенти: Харчук Д.В
                  Друзь І.В
Голи: Нікітін 1-0. Рибальченко 2-0.
ФК "Миропіль":
Хоменко. Годун. Косюк. Колесник. Суріков. Дзюбчик. Нікітін (Олійник 76хв). Дехтярук. Солдатенко. Чернецький. Нагорний(Рибальченко 46хв).

 
Після феєричної перемоги над Врублівською "Зорею" з рахунком 7-0. Вболівальники сподівались побачити багато забитих мячів у ворота команди "Здоровя" Романів. Та вже з самого початку матчу стало зрозуміло, що сьогодні буде забито менше мячів ніж в попередній зустрічі. Гравці з Романова обрали захисну тактику так званний "бетон" коли всі в захисті. І їм це в якійсь мірі вдалося принаймні в першому таймі.
  Вже звично, що гра розпочалась з шаленої підтримки ФАН-СЕКТОРУ ФК"Миропіль".Це відразу передалось гравцям команди, які проводили атаку за атакою на ворота романівчан."Здоровя" з концентрувалось на захисті власних воріт, тільки інколи (чотири рази за тайм) переходили в контер атаку. Миропільчани повністю володіли ініціативою, постійно перебуваючи в атаці. Та успіху у вигляді забитих мячів досягти не вдалося. Запамятався прохід Дзюбчика, але завершальний удар Олександра зрадницьки пройшов поряд зі стійкою воріт. Через деякий проміжок часу слалом Дехтярука Богдана завершився потужним ударом, та штанга "прийшла" на допомогу романівчанам. Найкращу нагоду відзначитись втратив Нагорний Руслан, який  розгубився і не зміг влучити по воротах з пяти метрів.
  У другому  таймі малюнок гри не змінився. ФК"Миропіль" постійно атакував, команда "Здоровя" відсиджувалась в "глухому" захисті, тільки лічені рази спромоглася перейти центр поля. Але як би  там не було це давало результат. Різноманітні атаки миропільчан, іноді це нагадувало штурм, ніяк не могли втілитись в забитий мяч. В одній з багатьох атак Дзюбчик потужно пробив по воротах, воротар відбив мяч перед собою де першим на добивані вдало зіграв Нікітін, відкривши рахунок у матчі. Романівчани протестували вважаючи, що Нікітін перебував в положені позагрою. Та все ж арбітр взяття воріт зарахував 1-0( підтвердженням є відео матчу). Після забитого мяча миропільчани  ще напологливіше почали тиснути на ворота опонентів. В наслідок чого було забито ще один мяч. Відзначився Рибальченко Юрій поціливши в нижній кут воріт.
  У підсумку 2-0 досить комфортна перемога, яка наближає ФК"Миропіль" до фіналу.


 PS: ЩО СПОДОБАЛОСЬ: Однозначно ФАН-СЕКТОР ФК"Миропіль", хлопці палко вболівають за команду протягом усього матчу тим самим спонукають команду до активних дій.
    Незабаром на сайті вийде стаття про ФАН-СЕКТОР ФК"Миропіль".
      НЕСПОДІВАНКА: Після матчу один з гравців (шкода, що прізвище невідоме) "Здоровя" зібрав все сміття, яке залишилось після партнерів по команді у пакет. Ніби дрібниця, але це сталося вперше протягом цього сезону. І нам прийдеться менше прибирати після відвідувачів матчу. БЕРІТЬ ПРИКЛАД.
     ПАСКУДСТВО: Гравець "Здоровя" Романів прямуючи до транспортного засобу навмисне поломав флашток.


Любіть і шануйте футбол.
                                                                                          Інформаційна служба ФК"Миропіль"
Переглядів: 1059 | Додав: admin- | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 10
10 ненавиджу дебілів  
гниль є гниль...раманів зогний - нема тобі вороття!!!жаль тільки тих одиниць, що справді щось хочуть зробити.Час поставить все на свої місця - вам там повна дупа без статуса райцентру.Щиросердечно бажаю скорішого приходу адмінреформи і щоб ви там повзали як черв'яки гумусні!

8 Misha  
от у вас сьогодні то була помилка, коли не зарахували другий гол МИРОПОЛЯ!

3 michanci  
Несподіванка- Юра Кіндрук (найбільше отримав по ногах) та команда......
Паскудство- вибачаюсь, розберусь- проведу бесіду.
Відео- знімали з цетра поля біля роздягалень. Боковий судя , що підняв прапорець знаходивсь за 1,5-4 м від кутового- прапорця, тобто по діагоналі через пів- поля.
ЯК НА ВІДЕО ВИДНО ЩО ПОЛОЖЕННЯ ПОЗАГРОЮ НЕ БУЛО?
cry

Доречі, якщо можна запишіть відео на диск, для згадки, гроші віддам.
Гравець: Здоровя №13

4 MarinaD  
Ну якщо говорити про удари по ногам, то їх було вдосталь, в тому числі і по ногах гравців Мирополя. Ні для кого не секрет, що всі Романівські команди завжди агресивно грають, а з Мирополем мабуть найагресивніше (також не секрет, що Романів завжди чимось не завдоволений, а коли програють то взагалі)), так вже історично склалося)). По друге - про відео: усе це відбувалося перед штрафною площею, а не в штрафній. Цитата:ЯК НА ВІДЕО ВИДНО ЩО ПОЛОЖЕННЯ ПОЗАГРОЮ НЕ БУЛО? - але на ньому й не видно , що положення позагрою було.
Суддя достойно відсудив матч.
Цитата :При цьому, якби не прикра помилка арбітра, який зарахував перше взяття воріт з явного офсайту, ще не ясно було б хто кого.
І не забувайте, що рахунок був 2-0, чи може другий гол також був помилкою арбітра??

5 michanci  
=усе це відбувалося перед штрафною площею, а не в штрафній

Все відбувалось біля правої стійки воріт в штрафному майданчику, за метра три від мене!!! angry

6 michanci  
= Суддя достойно відсудив матч

Василь нормально судив просто він дава грати в силовий футбол, прицьому забувши, що Миропіль виступає на першість області , а ми є аматорами. Потрібно було присікати "грубість" на полі як зі сторони одних так і інших, не обовязково жовтими чи червоними картками, просто штрафні- тобто вчасно та яксно фіксувати порушення правил.
Другий -Красава- молодці!! Просто після першого поки сварились получили другого.
Нічого зіграємо відповідь- і якщо програємо так тому й бути, ми граємо в своє задоволення, і ні перед ким чи чимось незалежні.

В свій час я допоміг своєю грою , та голом у фіналі за ФК Миропіль перемогти команду Ветеранів з Романова з рах 2-1, за що також отримав по ногах від "Ветеранів" і нічого, че гра.

7 Coalkeeper  
Василь судив нормально, але ніхто не надавав права гравцям здоровя погрожувати йому розправою.....

9 Misha  
Василь відсудив просто супер, в порівнені з вашим суддьой.
Ваш суддя судив незрозоміло що(явно не футбол,а якусь борьбу). Нашому гравцю зломали ногу, а за це тіки жовта картка.
Вдарили взаді по нозі, теж жовта, вдарили гравця по голові, теж жовта. Наш гравець втікав два рази один-на-один і його збивали,і це сто процентні червоні картки. то там даже жовтої немає. Я обще не говорю, скіки було таких моментів.

2 michanic  
відео в студію

1 Coalkeeper  
Помилки арбітра немає
Підтвердження є на відео!!!!
Момент переглянутий, так що не потрібно шукати крайніх у поразці.....

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024