П`ятниця, 26.04.2024, 05:42
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 12 » Всі дороги ведуть в РОМАНІВ.
23:48
Всі дороги ведуть в РОМАНІВ.

Шановні читачі сайту Футбольного Клубу "Миропіль".

Шановні шанувальники футболу РОМАНІВЩИНИ. 

       8 листопада розпочався щорічний Кубок Романівського Району з футболу на приз газети "Романівський Вісник" 2014 року. Турнір цікавий та престижний серед команд нашого району. У турнірі, як правило приймають участь всі можливі аматорські колективи романівщини. Це, як правило команди: "Зоря" Врублівка, "Зоря-Енергія" Романів, "Миропіль" Миропіль, "Вимпел" Биківка, "Колос" Романівка, "Іскра" Булдичів. З різних причин з футбольної географії сникли команди "Зерновик" Печанівка, "Фортуна" Соболівка. Лише з рідка на полях району зявляються команди, які створюються тільки для одного турніру чи однієї гри. Як слід ми цього року маємо малу кількість учасників Кубку. Організатори розділили команди по зонам, в Романівській за путівку у фінальну стадію боролись команди: ФК"Зоря-Енергія" Романів, ФК"Колос" Романівка, ФК"Ольшанка". В Миропіль за пропуском у фінальну кульку, крім господарів команди ФК"Миропіль", прибули: ФК"Гордіївка", ФК"Паволочка", ФК"Зоря" Врублівка. Слід зауважити, що із зон виходить по дві команди. Тож у Романівській зоні путівку здобули ФК"Зоря-Енергія" Романів та ФК"Колос" Романівка, а у Миропільській ФК"Миропіль" та ФК"Паволочка". Та слід супинити увагу на кількості команд. Чому у нашому районі за  Кубок з багаторічною історією змагається така мала кількість команд? Чи можливо сім команд це наш максимум на сьогодні. Цікаво, а де колективи СК"Алмаз" Романів, ФК"Вимпел" Биківка?. Чому не набираються досвіду старші вихованці  ДЮСШ Романівського району. Щось з нашим футболом відбувається не те. Команди, особливо сільські, існують тільки дякуючи одній, або двом людям і ці люди далеко не заможні. От і маємо тільки у далекій пам'яті вболівальника зі стажем спогади про команди на кштал "Зерновик" Печанівка. Можливо я, щось не розумію, але за Кубок мають боротись команд 10-12. І для цього в нашому районі всі можливості є. Ато якось на думку приходить, що Кубок тільки для двох команд. І фінал має бути між Миропольом та Романовим, а скільки команд було на попередніх етапах нікому не цікаво. Будем надіятись, що незабаром все зміниться на краще.

    16 листопада відбудуться фінальні матчі Кубка. Сліпий жереб визначить півфінальні пари. І можливо ми вже у 1/2 фіналу побачимо головне районе дербі між ФК"Зоря-Енергія" Романів та ФК"Миропіль" (Ред-Про протистояння ФК"Зоря-Енергія" та ФК"Миропіль" читайте на нашому сайті 15 листопада). 

З повагою Колодяженський М.М

 

Переглядів: 675 | Додав: fcmyropil | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 fcmyropil  
0
 Матеріал про протистояння ФК"Зоря-Енергія" та ФК"Миропіль" буде надруковано перед матчем команд. Автор статті мабуть не знав, що ФК"Зоря-Енергія" Романів в кубку району 2014 року не бере участі. Певно у авторитетного клубу проблеми з складом, всіх гравців переманила команда "РЕМ" Романів.

1 ром  
Цьогорічний кубок не має цікавості томущо багато хто розраховував що він в цьому році був замінений чемпіонатом. Та й сам формат його проведення не дуже...

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024