П`ятниця, 26.04.2024, 11:07
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Серпень » 4 » Розмова з Дашковцем Андрієм.
01:35
Розмова з Дашковцем Андрієм.
     Доброї пори суток ШАНОВНІ ШАНУВАЛЬНИКИ та читачі сайту ФК"Миропіль". 4 серпня відбулась розмова з Дашковцем Андрієм Дмитровичем. До ВАШОЇ уваги відповіді на запитання, які були поставлені до Андрія Дмитровича миропільчанами та людьми, яким не байдужа доля ФК"Миропіль".
 
  Андрій Дмитрович розкажіть читачам сайту, як команда готується до другого кола чемпіонату області?
   Зараз команда тренується тричі на тиждень. Ставку робимо на фізичну підготовку.Також  плануємо зіграти два товариські матча.
  Тренування відвідують всі граці команди?
   На жаль є гравці, які з різних причин на тренуваннях рідкісні гості. Я думаю, що вони відстануть від основної групи і просто перестануть попадати до заяки на матчі чемпіонату.
  Хто займе їх місце?
    Молодь.
   Скільки чужих буде в команді?
   Знаєте можливо це дивно звучить, але я не можу назвати гравців ФК"Миропіль", які підсилюють команду чужими. Тим більше, що я їх знаю не один рік. Вони для мене є миропільчанами.
   Є болійники які хочуть, щоб в команді грали всі миропільчани?
   Так є, але є і такі які хочуть щоб за ФК"Миропіль" грали гравці "Барселони" ))))). Раджу таким болійникам народжувати побільше хлопчиків і приводити їх на стадіон.
   Після першого кола у команди тільки два очка і останнє місце в таблиці. Це закономірно?
  Для нас це дебютний сезон і я не бачу причин розчаровуватись. А про закономірність у таблиці поговорим після закінчення чемпіонату.
   Ви розраховуєте піднятись по турнірній сходинці?
  Так ми маємо фінішувати на четвертому місці.
   Хто поставив перед командою таку задачу.
   Я.
   Андрій Дмитрович розясніть ситуацію, що до  травмованих гравців.
  Це просто якийсь жах. на сьогоднішний день (прм. 3 липня) ми маємо 11 гравців, які мають ушкодження. Янішевський і Нікітін взагалі до футболу повернуться не скоро. Також не зрозуміла ситуація з Хоменком. Важкі травми мають Осарчук, Дехтярук, Сливянчук, Солдатенко.
   Багато миропільчан  хочуть почути ваш коментар по  подіям, які відбулись під час матчу проти "Здоровя"?
  
Шкода, що немає відеозапису матчу. Була загроза втратити камеру, тому зйомку довелось  припинити.  Майже всі гравці "Здоровя" всю гру били, ображали, залякували наших гравців. Це все , що вони могли. І знали напевно, що  у футбол їм у нас не виграти, тому обрали такі дії, щоб хоч якось задовольнити себе. Дивує інше, що вони майже всі вихованці спортивних секцій, а елементарного спортивного виховання бракує.
   Судді обслуговували матч не кваліфіковано?
  Досить пристойно відпрацював перший асистент. А головний суддя і другий асистент цілеспрямовано допомагали своїй команді, дозволяли їм робити все, що забажають.
  Гравці і представники "Здоровя"  стверджують, що в Мирополі їх засуджували?
  Вони можуть розповідати, що завгодно. В нас є відеозапис матчу, а вони якщо поважають чи люблять футбол то хай вчать правила футболу.
  Є інформація, що ФК"Миропіль" відмовиться від участі у районних змаганнях?
  По перше, районні змагання обходяться тільки розіграшом Кубка Району. По друге це неправда, ФК"Миропіль" буде приймати участь в Кубках району.
  Як ви вважаєте, ФАН-Сектор допомагає команді?
  Хлопці з ФАН-Сектору просто супер. Їхня підтримка досить відчутна особливо коли команда програє, або гра  не клеїться. В такі хвилини вони ще сильніше підтримують команду. 
  Андрій Дмитрович бажаєм команді успішного розвитку і якісної гри. Спасибі за розмову.
  І вам спасибі.
 
                                                                                         Інформаційна  служба ФК"Миропіль"
Переглядів: 969 | Додав: admin- | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 13
13 fyfysv  
Це не багато. Ти на сайт заходиш тролити, виправдовуватися, підйобувати чи "красивий футбол" (втф?) підтримувати? Заспокоювати не треба нікого, у всякому випадку - не тобі, ок? Тим більше з причинно-наслідковими зв'язками у тебе явні проблеми, що видно з коментів а-ля "пять штук заб'єм, ахаха, *тупий смайл* а вас і далі будуть калічити".

8 Сергій  
Це інтерв'ю передруковано також на сайті "Футбольна Житомирщина"
http://football-zt.at.ua/news/rozmova_z_kerivnikom_klub_fk_miropil_andriem_dashkovcem/2011-08-10-3

6 borka04  
то чого бунтувати з того приводу того що було, чи тим більше як Ви вважаєте не було? Те що Миропіль ненавидять в Раманові є фактом, Бог вам там суддя...Я особисто ваших начхальників терпіти не можу, завдяки їхнім апетитам і жопоприкриттям маємо той бардак який є.Миропіллю - Слава! Миропіль назавжди!

7 Victor77  
Фінал кубка розставить всі крапки над "і"...))) tongue

10 MarinaD  
І до чого тут взагалі фінал кубка(тема розмови інша), і які крапки він має розставити? Поломати ще декілька гравців? В принципі це і не дивно, "Фінал кубка розставить всі крапки над "і"...)))" - це улюблена фраза РОманівських.

5 Victor77  
Давайте не будемо дискутувати на тему:"ваші" або "наші", я до тих чи інших не відношуся, і не являюсь фаном чи гравцем команди "Здоров'я". Я просто вболіваю за красивий футбол

9 MarinaD  
якби ви читали уважно, то зрозуміли б, що вас конкретно я не відношу до "ваших", мається на увазі весь романівський футбол!!!

11 Victor77  
Щось багато шуму і пилу ви підняли.При чому тут весь Романівський футбол.Ось зіграєте у фіналі кубка,отримаєте штук п'ять,і тоді мабуть заспокоїтесь

12 Misha  
це ми побачимо, хто і скіки отримає! tongue

3 Victor77  
Андрюха! Про яку загрозу втратити камеру ти розказуєш? Це дивно читати. Тобі заважав знімати хіба що Сірожа Дейсан biggrin

4 MarinaD  
правильно Сергій Дейсан, він був нормально настроєний (таке враження,що людині сказали "фас"), і зрозуміло, що таку людину не будеш пеньками гнати? бо вона хвора. І взагалі "Здоровя" показало себе у всій красі! Ну і ваші так сказати "фанати", які ходили і плювали на банери Мирополя, можна зробити висновок, що з вихованням дуже туго!
P.S. А як вчинили б ви, якби тримаючи у руках дорогу камеру, до вас підійшла скажем так не зовсім здорова людина, і махала руками? Чи може треба було йому дати нормального пенька, або плюнути....(як ваші)???

2 Алекс  
Сергій я з тобою згоден. У ФК Миропіль все попереду.Все поступово.Зараз головне виграти фінал на Кубок Романівського Вісника.

1 Сергій  
Гарне інтерв"ю, толкове, чому Ваша інформаційна служба не пропонуйого в інші засоби масової інформації -- обласні, районні чи всеукраїнські? Це було б не тільки цікаво, а й потрібно...

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024