Четвер, 25.04.2024, 22:58
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 9 » Погляд
14:27
Погляд
   Після яскравої перемоги над Довбишським «Авангардом» вболівальники жили в очікуванні наступного домашнього матчу улюбленої команди.
   І ось до нас в гості з різних куточків України з'їхались гравці грізного Баранівського «Кераміка».  Це перший приїзд команди-суперниці в Миропіль малими групами на власних автівках. Але воно і не дивно, згуртувати гравців з різних регіонів не так то і легко. Гості з’їжджались з Київської, Хмельницької, Вінницької області. Вінничани взагалі відцуралися від своєї команди «Колос» Гайсин, щоб допомогти ФК «Керамік» у важкі часи. Схоже місцеві виконавці вже неспроможні пристойно представляти футбольну Баранівщину в Чемпіонаті області. Саме тому було поспішно заявлено нових гравців. Знаючи як у ЖОФФ дбають про житомирський футбол і намагаються «дотримуватись регламенту»,  заявити нових гравців досить легко, потрібно заплатити всього по 250 грн за кожного гравця. І ось тобі дозвіл у вигляді підпису Журби В.Г.  І казочки про нібито рішення виконкому нікому не цікаві. До речі подібний трюк виконали, ще кілька команд.

     Миропільські вболівальники через домашні роботи по господарству на матч відвідали у малій кількості. По інформації з офіційних джерел команди на матчі було 170 глядачів. Як на мене їх було приблизно 130-140. Матчі по суботах це звісно не для сільських мешканців, які використовують вихідний для вирішення робіт по господарству. Чому матчі для селищних команд не зробити у неділю, теж залишається невідомим. Певно у ЖОФФ і про вболівальників не думають. Здивував своєю пасивністю ФАН-Сектор. Фани взагалі запізнились на матч. Відсутність головного ФАНА (К.А.В) відчувалась. Будемо сподіватись, що на дербі  15 червня ФАН-Сектор буде заряджати, як СЛІД.  Мій приїзд в Миропіль на матчі команди, яка мені вже давно симпатична, багато в чому заслуга саме ФАН-Сектора. Інколи незважаючи на вік хочеться стати поряд з НИМИ.

    «Здивувало» керівництво ФКМ. Стадіон прибирався від скошеної трави в останні хвилини. Музичного супроводу не було, обіцяного табло я теж не побачив. Конкурсів в перерві теж ніц.

   Команди вийшли на розминку в гарному настрої. І ще більше захотілось швидшого початку матчу.  Сама гра пройшла за невеликої переваги більш зіркової збірної під назвою ФК«Керамік». У миропільчан виділялись Дзюбчик, Яременко, Дехтярук, Рибальченко. Богдан взагалі видав свій кращий матч в цьому сезоні. За це вболівальники подякували лідеру клубу оплесками і визнали кращим гравцем матчу. Так тримати БОГДАН.

   Нажаль наша команда поступилась і настрій у гравців не самий кращий.

   Кидається у вічі відсутність керівних осіб селища на матчах команди. Висновок робіть самі. Чомусь міський голова Баранівки завжди з командою.

   Віримо, що все буде гаразд. Мені дуже приємно, що у нашому регіоні Є САМЕ ТАКА КОМАНДА. Молодці, що граєте для нас.

                                     Дякую сайту, що розмістили мій текст.

 Ось така дяка вболівальників з Баранівки за гарний прийом.

(Фото надала інформаційна служба ФК"Миропіль") 

                                                                                                                                                                                                           Колодяженський М.М

Переглядів: 786 | Додав: fcmyropil | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 dr@fcv.com  
100 % :-):-) заговор под проводом Д.П.д.Ф.Ринкона.

1 Диого Пашеку Де Фонтоура Ринкон  
МІровой заговор протІв ФК "Миропіль"!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024