П`ятниця, 29.03.2024, 18:39
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 17 » Нагородження
01:35
Нагородження
     14 грудня в смт.Миропіль відбулось вшанування гравців та персоналу Футбольного Клубу "Миропіль".      
     
     З великою радістю хочеться поділитись з читачами сайту про те, що відбувалось в актовому залі селищної ради. Знаючи, що будь-які події повязані з Футбольним Клубом "Миропіль" цікавлять миропільчан та вболівальників команди з берегів Случа, які з різних причин не змогли бути учасниками святкового заходу.
    Урочистості були заплановані на 14.00, але з відомих причин свято розпочалося о 14.30. Гості,  та найактивніші вболівальники  розмістились в зручних креслах актового залу. Чарівна ведуча урочисто звернулась до присутніх з такими словами: "
Доброго дня, дорогі миропільчани та гості нашого селища, ми раді вітати ВАС на урочистому заході з нагоди підведення підсумків футбольного сезону 2013 року. Сезон 2013 року став найуспішнішим в пятирічній історії Футбольного Клубу "Миропіль". Протягом сезону футболісти команди радували своєю грою вболівальників, команді протягом сезону апладували на різних стадіонах житомирської області.....". Потім ведуча запросила до залу "винуватців святкування", словами : "Зустрічайте! Срібний призер чемпіонату житомирської області з футболу сезону 2013 року, пів-фіналіст Кубка Чемпіонів житомирської області з футболу 2013 року, ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "МИРОПІЛЬ" !!!."
    Під святкові ФАНФАРИ та ОВАЦІЇ залу  увійшли футболісти ФК"Миропіль", вболівальники не жалкуючи  своїх долонь,  зробили овації досить тривалими,  приблизно 2-3 хвилини. Під час побаченого сердце наповнилося гордістю за МИРОПІЛЬЧАН,  і мені здалося, що футболісти самі не очікували такого палкого прийому. Ведуча зрозуміла, що оплески можуть не закінчитись))), попросила футболістів зайняти свої місця у залі.
Першим до привітального слова запросили заступника селищного голови Степюка Юрія Володимировича. Юрій Володимирович подякував команді за успішний сезон, а також побажав ще більших звершень.... . Далі, як мені стало відомо,  мав би виступати голова ЖОФФ, але пан голова проявив вищу ступінь "любові" до футболу. Та ганебні вчинки керманичів ЖОФФ не змогли зруйнувати свято людям, які на відміну від них закохані у футбол, і підлість та зрада це не їхні якості. 
    Ведуча за алфавітом назвала призерів чемпіонату починаючи з персоналу Клубу. Ось до ВАШОЇ уваги творці срібних медалей: 
                                     Персонал команди
  • БАБИЧ Василь Іванович - Водій команди.
  • ВЕРБЕНКО Сергій Володимирович - Начальник команди.
  • ПАВЛІЙ Федір Миколайович - Адміністратор команди.
  • РУСАЛОВСЬКИЙ Леонід Володимирович - Лікар команди.
  • СТЕЛЬМАХ Борис Олексійович - Технічний директор.
                                     Гравці команди 
  • АНТОНЮК Денис Русланович - нападник.
  • БАБИЧ Василь Васильович - захисник.
  • БАРДАШ Михайло Андрійович - захисник.
  • ГОДУН Олександр Миколайович - захисник.
  • ГУТНИК Олег Олексійович - воротар.
  • ДАШКОВЕЦЬ Андрій Дмитрович - захисник.
  • ДАШКОВЕЦЬ Василь Дмитрович - захисник.
  • ДЕХТЯРУК Богдан Олександрович - півзахисник.
  • ДЗЮБЧИК Олександр Володимирович - півзахисник.
  • ЄВТУШОК Дмитро Миколайович - захисник.
  • ІЩУК Максим Сергійович - нападник.
  • КОВАЛЕВСЬКИЙ Юрій Олександрович - півзахисник.
  • КОЛЕСНИК Сергій Васильович - півзахисник.
  • НАГОРНИЙ Руслан Вікторович - захисник.
  • НІКІТІН Євген Анатолійович - півзахисник.
  • ОСАРЧУК Павло Вікторович - півзахисник.
  • ПАВЛІЙ Микола Сергійович - півзахисник.
  • РИБАЛЬЧЕНКО Юрій Васильович - нападник.
  • СЛИВЯНЧУК Володимир Іванович - нападник.
  • СОЛДАТЕНКО Володимир Леонідович - півзахисник.
  • СУРІКОВ Сергій Олександрович - захисник.
  • ХАРЧУК Дмитро Васильович - півзахисник.
  • ЯНІШЕВСЬКИЙ Олександр Броніславович - воротар.
  • ЯРЕМЕНКО Генадій Володимирович - півзахисник.   
   Кожен з  футболіст вставав з місця коли називалось його прізвище, а оплески глядачів були дякую за працю на футбольній ниві.
   Далі на сцену вийшов місцевий співак-самородок  Солдатенко Андрій Леонідович, хлопець піснею привітав команду та присутніх в залі.
   Я ніколи не міг подумати, що побачу, щось подібне в Мирополі. Організатори виявились  справжніми гурманами жанру. Ведуча по черзі запрошувала до виступу відомих людей Романівського району та Житомирської області, котрі  після свого виступу нагороджували переможців у різних номінаціях. При цьому, кожен хто нагороджував номінантів - не знав переможця номінації, а для переможців номінацій перемога ставала справжнім сюрпризом.
Хронологія виступів та номінацій.

НОМІНАЦІЯ
""Віра в команду"
переможець
ВЕРБЕНКО СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ
   Керівник ФК "Миропіль" Дашковець А.Д : Переможцем номінації стала людина, яка незважаючи на невдалий старт команди в обласних перегонах 2011 року та після провального сезону 2012 року, все одно вірила в команду і надавала команді підтримку.

НОМІНАЦІЯ
"Партнер Клубу"
переможець
СОКАЛЬСЬКА ОЛЕНА ЄВГЕНІВНА 
    Виконавчий директор ФК "Миропіль" Янішевський О.Б : Олена Євгенівна стала справжнім і надійним партнером ФК "Мирополя". Нам приємно, що у нас є такий партнер. Дякуємо шановній Олені Євгенівні за співпрацю!

НОМІНАЦІЯ
"Кращий легіонер"
переможець
КОВАЛЕВСЬКИЙ ЮРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ
   ЗСГ Степюк Ю.В : Юрій заслужено переміг у даній номінації, бажаємо Юрію і подальшої успішної гри.

НОМІНАЦІЯ
"Прогрес року"
переможець
СУРІКОВ СЕРГІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ
  Ветеран Обласного футболу Павлій Ф.М :  (Федір Миколайович розпочав з привітання - ред) Я як ніхто добре памятаю, як розвивався миропільський футбол  починаючи з 60 років 20 століття. І повірте моїй памяті успіх ФК"Миропіль" не тільки найуспішніший в історії команди. Успіх Футбольного Клубу "Миропіль" став найвдаліший в історії миропільського футболу. Ще ніколи команди нашого селища не входили до десятки кращих футбольних колективів житомирської області. Також безперечним успіхом став виступ в кубку області  (кубок чемпіонів-ред), НАША команда впевнено дійшла до 1/2 фіналу розіграшу, де поступилась переможцю турніра. Я був очевидцем двох поєдинків і якби не навмисні "помилки" бокових арбітрів (пауза-ред),  повірте  ФК "Миропіль" був би у фіналі. Я гордий, що у моєму селищі є така команда,  і є такі гарні люди, як брати Дашковці та Янішевський О.Б. Хочу нагадати, що команда протягом двох місяців грала по дві гри на день (Чем Обл та Куб. Чемпіонів. - ред.),  і грала вдало. Хлопці, вітаю ВАС з гарним сезоном, будьте здорові!
   Від себе особисто хочу нагородити кращу вболівальницю ФК"Миропіль" -  Паламарчук Альону Миколаївну.
   Маю за честь вручити номінацію "Прогрес року". (Далі  П.Ф.М запропонував залу відгадати переможця, пролунало кілька прізвищ.Після чого було відкрито лист  де значилось прізвище номінанта - ред.) Ним став Суріков Сергій!. Вручаючи приз  Сергію скажу, що на мою думку, саме він був Прогресом-Проривом року серед гравців команди.

НОМІНАЦІЯ
"Стильний гравець"
переможець
СЛИВЯНЧУК ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ
   Приз вручали вболівальниці ФК"Миропіль" Паламарчук Альона та Цикіна Каріна.
Дівчата з великим задоволенням вручили приз Сливянчуку Володимиру, який був самим стильним гравцем команди, і у кожну гру команди вносив ізюминку та надихав партнерів.

НОМІНАЦІЯ
"Кращий молодий гравець"
переможець
СОЛДАТЕНКО ВОЛОДИМИР ЛЕОНІДОВИЧ
   Депутат Районної Ради Русаловський Леонід Володимирович :  Я колись теж грав у футбол, і добре розумію ціну перемоги, а також і гіркоту поразки. Бажаю команді якомога частіше перемагати і радувати вболівальників. Як лікар хочу вас застерегти, що людський організм не безмежний, раджу вам шановні футболісти за зиму добре відпочити, відновитись, та з новими силами за новими перемогами.
   Я добре знаю, як у команді піклуються про майбутнє команди, а майбутнє - це наші наймолодші футболісти. Прошу виходьте на сцену! (На сцену вийшли кращі гравці ФК"Миропіль" U-6, U-9, U-10, U-12 -ред.). Ви наша надія в подальшому! (ред- Ви б бачили шановні читачі щасливих дітей та горді очі батьків, які щиро нагороджували оплесками своїх дітей.). В подарунок юним гравцям команди передаю солодощі.
   Переможцем номінації став Солдатенко Володимир!!! Ну я скажу, що Володя грав просто класно.     

НОМІНАЦІЯ
"Кращий бомбардир"
переможець
РИБАЛЬЧЕНКО ЮРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ
Стельмах Б.О : Вітаю команду з успішним сезоном. Спасибі ВАМ за доставлену радість.
  Кращим бомбардиром став Рибальченко Юрій. 34 мячі за сезон, з них 14 в чемпіонаті області.

НОМІНАЦІЯ
"Надійність"
переможець
ГУТНИК ОЛЕГ ОЛЕКСІЙОВИЧ

НОМІНАЦІЯ
"Вірність Клубу"
переможці
ДАШКОВЕЦЬ ВАСИЛЬ ДМИТРОВИЧ
ЯНІШЕВСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР БРОНІСЛАВОВИЧ
Дашковець А.Д : В команді є люди, без яких моя праця не набула б успіху. Я пишаюся, що поряд зі мною надійні, справжні друзі, які добре розуміють мене, і є найкращими авторами успіху команди.

НОМІНАЦІЯ
"Кращий гравець ФК"Миропіль" 2013 року"
переможець
ДЕХТЯРУК БОГДАН ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Дашковець А.Д : Мені доставляє велике задоволення нагороджувати  щороку кращого гравця команди за підсумками сезону. Знаєте,  є воротарі які спасають команду, є захисники, які руйнують атаку суперника, а інколи вибивають мяч з пустих воріт, є  півзахисники, які віддають голеві передачі та вміло контролюють хід поєдинку, є нападники, які гарно забивають мячі у ворота опонентів, є  гравці, які вміють робити ВСЕ. Переможець номінації "Кращий гравець ФК"Миропіль 2013 року" Дехтярук Богдан.
   Скажу, що коли мій син вибрав футболку з ігровим номером 13,  я спитав його:  "Артем, чому саме 13-тий номер?"  У відповідь почув: "Тато,, дядя Богдан грає під тринадцятим номером."  Скажу чесно, що мені було дуже приємно, за вибір сина. І також я гордий за свою команду, яка має гравця під номером 13 -  Дехтярука Богдана.
  Взагалі,  футболістам слід уважніше ставитись до своєї поведінки під час матчів та за межами футбольного поля. Можливо саме ВИ є для когось кумиром,  не розчаровуйте дітей......

  Гарною піснею Солдатенка Андрія закінчились святкові урочистості.
  Будемо з нетерпінням чекати наступного футбольного сезону.
Ведуча: Дашковець М.С
Музичне оформлення: Клименко П.В

Голоскін О.О
Інфо. Служба ФК"Миропіль"
 




       
Переглядів: 2161 | Додав: fcmyropil | Рейтинг: 4.9/33
Всього коментарів: 13
13 Киев  
Почему нету номинации "КОЗЕЛ ГОДА" - победитель Опанащук Ю.Я и Комитет ЖОФФ (Тимошенко...)

12 д.Боря  
лоздравляю Ф/К"МИРОПОЛЬ"с наступающим НОВЫМ ГОДОМ!!!!!Желаю клубу побед на стадионах области и Украины

11 каменка  
мільон сердець одне биття,Ф/К"МИРОПОЛЬ" на все життя!!!!!!!!!!

10 Мирополь  
ФК"Миропіль" - гордість селища !!!

9 камянка  
Діма,навіщо так наговарювати на РОМАНІВ,мячі коштують не 20 рублів а 30

8 Дімка Харчук  
9 Романів (Вчора 22:20), а що тут писати.....
Пивні бакали, грамоти за рубпіїсят на команду, і на 20 рубчиків м'ячів, ото нагородженням
Для галочки, як кажеться, зробили прокатить....
Краще не позоролися б з таким нагородженням....

7 Романів  
Чого немає інформації про сьогодняшнє нагородження в Романові.

6 каменка  
на хрена нам ихние извинения,если они пожалели два рубля на грамоту,то о какой форме и мячах может идти речь

5 АнтиЖОФФ  
Рувоводители ЖОФФ ОБЯЗАНЫ извенится перед болейщиками и футболистами ФК"Мирополь". К извенениям нужно приложить обещаное (дипломы, медали, игровая форма 25 комплектов, мячи).

4 Знаток  
Районному начальству ФК"Миропіль" пофіг, як і весь районний футбол. В нас як не дивно навіть чемпіонату району немає. Вони опікуються тільки ФК"Зоря-Енергія".

3 Знаток  
Класне свято вийшло, спасибі гравцям команди за чудовий сезон. Спасибі Дашковцю, що створив гарну юоєздатну команду. Мене особливо порадували матчі проти Романова і Чуднова. СПАСИБІ, СПАСИБІ, СПАСИБІ.
А те, що у ЖОФФ одні паразити футболу вже і так всім відомо. Думаю, футбольна громада області зробить правильні висновки. Те, як керівники ЖОФФ повелися з миропільчанами, ПРОСТО СВИНСТВО. Пропоную забити Х... на ЖОФФ.

2 Питер  
Ребята, скажите, а с районного центра кто-то был?.

1 офицер  
Так эти крохаборы берут по 7000 взнос в обмен на рублевую медаль, которую им в западло приехать и вручить? Надо создать свою бесплатную федерацию, слава Богу, сейчас есть техника (интернет, мобильная связь), а ЖОФФ пусть одыхает!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024