Четвер, 25.04.2024, 17:03
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Серпень » 25 » Кубок Кичкарюка їде до Мирополя
23:01
Кубок Кичкарюка їде до Мирополя
  24 Серпня у Биківці відбувся турнір з футболу, Меморіал Кичкарюка Василя -  старшого мічмана Російського Флоту, загинувшого на підводному човні "Курськ". До Биківки організаторами турніру було запрошено команди: ФК"Миропіль", "Фортуна" Соболівка, "Склороб" Марянівка  та місцевий "Вимпел". За волею жереба першу півфінальну пару склали "Вимпел" Биківка - "Фортуна" Соболівка, друга півфінальна пара ФК"Миропіль" - "Склороб" Марянівка. У першій парі перемогу над "Фортуною" святкували господарі, "Вимпел" забив сім сухих мячів і досить легко здобув путівку у фінал. Після матчу було проведено урочисте відкриття турніру, під час якого учасники турніру хвилиною мовчання помянули Кичкарюка Василя. Другий матч на турнірі між ФК"Миропіль" та "Склороб" пройшов більш напружено. Наша команда перемогла менш досвідченіших суперників з рахунком 2-1. У нашій команді відзначились Бабич Василь з пенальті і Рибальченко Юрій.
  За регламентом турніру матч за третє місце відбувся після перерви у 20 хвилин, саме стільки потрібно було гравцям "Склороба" , щоб відновити сили. Під час перерви учасники мали можливість послухати музику та поспілкуватись на вільні теми.
 Матч за третє місце виграла команда "Склороб" Марянівка не залишивши "Фортуні" шансів на порятунок, рахунок матчу 6-0.
 І ось нарешті очікуваний фінал "Вимпел" - ФК"Миропіль". Наша команда відразу захопила тереторіальну ініціативу і головні моменти стали виникати біля воріт биківчан. Випади биківчан особливої загрози воротам Янішевського не несли. Та після передачі в карний майданчик захисник і воротар непорозумілись, за що команда поплатилась пропущаним мячем 1-0 на користь господарів.
  Після перерви ФК"Миропіль" ще більш активніше натиснули на ворота "Вимпела". В одній з атак після удару Дашковця Андрія рахунок зрівнявся. На далі команди мали змогу відзначитись, але долю кубка вирішить серія пенальті. Миропільчани були вдаліші і перемогли 5-3. Остаточний рахунок матчу 6-4 ФК"МИРОПІЛЬ" ВОЛОДАР МЕМОРІАЛУ КИЧКАРЮКА.
  Нагородження пройшло досить на високому рівні. Першими організатори нагородили команду "Склороб", яка зайняла почесне третє місце. В нагороду команда отримала футбольний мяч фірми lotto та диплом. Другими нагороди отримали гравці "Вимпела", команду нагородили медалями та дипломом. Третіми на вершину п'єдесталу вийшли гравці ФК"Миропіль". В нагороду команда отримала медалі, диплом і два красені кубки. Один назавжди залишиться в скарбниці команди, друга чаша перехідна і її потрібно повернути організаторам через рік, і все це проходило під шалені оплески та музичний супровід.

 результати у підрозділі ТУРНІРИ

Інформаційна  служба  ФК"Миропіль"
 
Переглядів: 828 | Додав: admin- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024