Четвер, 25.04.2024, 23:56
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Жовтень » 25 » ІВАНОПІЛЬ."Золота осінь"- Золото для Мирополя
22:55
ІВАНОПІЛЬ."Золота осінь"- Золото для Мирополя
    24 Жовтня в Іванополі відбувся престижний турнір в чуднівському районі "Золота осінь" імені В.П Ковбасюка, вчителя, спортивного-діяча, тренера, легенди чуднівщини.
    За волею жереба ФК"Миропіль" отримав в суперники команду "Рий" В.Коровенці, минулорічного переможця кубка і "обічика" миропільчан в фіналі кубка чуднівського району. Так що наша команда отримала нагоду відати борг "Рию". Наступну пару півфіналу склали: "Іванопіль" - "Карпівці".
    Підчас урочистого відкриття турніру слово отримали селишний голова Мирополя Вербенко С.В та депутат районної ради романівського району Ф.М Павлій. Сергій Володимирович та Федір Миколайович висловили вдячність іванопільцям за запрошення....
    Першими на поле вийшли команди "Іванопіль" - "Карпівці". Гра виявилась змістовною з виликою кількістю голевих моментів. Команди були рівними тому логічно, що основний час закінчився в нічию 1-1. В серії пенальті перемогу святкували господарі 3-0, що дало їм змогу вийти у фінал.
    Другу путівку у фінал вийшли розіграти ФК"Миропіль" - "Рий" В.Коровинці. Гра розпочалась с атаки миропільчан і відразу увінчалась взяттям воріт. Своїм гарматним пострілом відзначився Бабич Василь.Після забитого мяча миропільчани  дещо розслабились за що відразу поплатились. Рибальченко Юрій збиває у карному майданчику суперника, суддя вказує на точку, удар... і рахунок стає рівним. Пропущений гол пішом миропільчанам на користь. Миропільчани монотоними атаками розхитували захист "Рию" і в одній з атак прохід Ксюнзика Андрія суперник зупинив тільки з порушенням правил, за що команду було покарено одинадцятиметровим ударом. Пенальті виконав Сливянчук Володимир незалишивши воротареві шансів на порятунок. Гравці В.Коровенців спробували вирівняти становище та захист миропільчан начолі з Нагорним збоїв недавав. Натомість миропільчани провели ще одну голеву атаку. На простріл з флангу відгукнувся форвард миропільчан Радзіховський Дмитро. Дмитро часто забиває мячі в такому стилі, майстер гри в штрафному майданчику. В другій половині матчу миропільчани памятаючи про фінал збавили оберти. При цьому памятали істину футболу, що гра для глядачів. Тому постійно контролювали мяч і створювали небезпечні моменти біля воріт суперника.В одній з атак Бабич Василь головою відправив мяч до сітки воріт після подачі з флангу. Перемігши 4-1 ФК"Миропіль" довів, що поразка в фіналі кубка "Чуднівська фортеця" була випадковість.
   У матчі за 3 місце перемогу святкували "Рий"В.Коровенці перемігши "Карпівці" з рахунком 5-0.
   Фінал якого чекали Іванопільці став для них розчаруванням. ФК"Миропіль" не спинити! команда набрала ходу і перемагає у пятому матчі поспіль.
   Зі свистком арбітра миропільчани відразу захопили ініціативу і вже мало хто вагався, щодо позитивного результату для ФК"Миропіль".Атака за атакаю нахлинули на ворота "Іванополя".І відчувалось що ось-ось миропільчани закінчать голом свою атаку. Так воно і сталось двоходівка Сливянчук-Ксьонзик-Сливянчук-Ксьонзик завершилась влучним ударом Ксьонзика.Миропільчани продовжували давити на ворота суперника, але відзначитись до перерви більше не вдалося.В другому таймі ФК"Миропіль" додавши в командній швидкості заставив ще частіши помилятись іванопільців. Гравці "Іванополя" вдались до тактики дрібного фолу, що часто переростало у відверту грубість. До честі нашим гравцям, що вони невідповідали "взаємністю". А відповіли як личить класній команді забитими мячами. В одній з числених атак Радзіховський Дмитро майстерно відкотив мяч під удар Ксьонзику. Після путужного удару Ксьонзика  мяч транзитом через стійку вігнався у ворота, здійнявши шалені оплески глядачів. За рахунку 2-0 миропільчани ще більш прибавили в атаці.В одній з атак у метушні в воротарському майданчику  Радзіховський Дмитро робить рахунок 3-0.Під завісу матчу красивим виконанням пенальті відзначається Дашковець Андрій. Під час гри вболівальники оплесками вітали активні дії гравців команди "Миропіль".Філіграну техніку та дриблінг  Сливянчука Володимира, самовідачу і мужність Колесника Сергія, вміння правильно  оцінити ситуацію на полі Ксьонзика Андрія, надійні дії у захисті з підключенням до атак Годуна Олександра, наполегливість Бабича Василя... Впевнена перемога нашої команди дає змогу з надією дивитись у майбутнє миропільського футболу.
   Нагородженням команд закінчився турнір у Іванополі. КУБОК "ЗОЛОТА ОСІНЬ" ІМЕНІ В.П КОВБАСЮКА ІДЕ ДО МИРОПОЛЯ.
   Володарями кубка стали:Воротарі: Янішевський О.Б,  Харчук Д.В. Захисники: Годун О.М, Колесник С.В, Нагорний Р.В, Суріков С.О, Бардаш М.А. Півзахисники: Дашковець В.Д, Бабич В.В, Рибальченко Ю.В, Дашковець А.Д, Ксьонзик А.В. Нападники: Сливянчук В.І, Радзіховський Д.С.   
Переглядів: 1441 | Додав: -admin- | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Coalkeeper  
Да,да, кубок у Мирополі))))

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024