П`ятниця, 26.04.2024, 20:22
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 11 » Футзал Висока Піч.
21:47
Футзал Висока Піч.

    11 грудня відбувся футзальний турнір у селищі Висока Піч присвячений Дню Зройних сил України.

Наша команда перемогла у турнірі. Красень Кубок вже на полиці слави Футбольного Клубу "Миропіль"  

Лідер ФК "Миропіль" Андрій Дашковець: "Свою перемогу ми присвячуємо учасникам АТО!"

11 грудня 2016 року у спортивній залі Високопічського Будинку культури відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Дню Збройних сил України.

Участь у змаганнях взяли п'ять команд з Житомирського та Романівського району: ФК "Пак-Трейд"-1 та ФК "Пак-Трейд"-2 (с.Висока Піч), ФК "Дениші", ФК "Авалон" (с.Карвинівка) та ФК "Миропіль".

Турнір проходив за круговою системою (кожна команда провела зустрічі з усіма іншими). Чи то небачена гостинність, чи участь у змаганнях від господарів двох команд піднесли їхнім вболівальникам неочікуване розчарування. Задля справедливості треба зазначити, що не стільки грою, як її результатом.

Приємно здивувала команда з Денишів. Найперше її юне обдарування (учень 7-го класу), найкращий бомбардир турніру (5-ть м'ячів) Дмитро Яцина. Очевидний нефарт, помножений на невпевненість у свої сили, не дозволив цьому перспективному колективу піднятися вище четвертої сходинки.

Третю позицію виборов чемпіон Романівського району з футболу команда ФК "Авалон". Тільки другою фінішувала перша команда ФК "Пак-Трейд". А чемпіоном заслужено став ФК "Миропіль", який святкував перемогу у трьох із чотирьох матчів. До речі, єдиної поразки з рахунком 1:3 миропільчани зазнали від ФК "Дениші", а в їхніх воротах переможним м'ячем "розписався саме Дмитро Яцина. До того ж не раз.

Від організаторів футбольного свята - народного депутата України Віктора Развадовського, ТОВ "Пак-Трейд", Високопічської сільської ради і депутатів фракції Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії "За добробут та соціальний захист народу" у Житомирській районній раді Василя Стаха та Василя Козела (одного із фундаторів ФК "Пак-Трейд", тоді ще як ФК "Експрес") футболісти отримали грамоти, кубки, пам'ятні подарунки, а переможці - ще й заохочувальний фінансовий призовий фонд.

"Турнір пройшов на високому організаційному та ігровому рівні. Було б дуже добре, якщо би подібні змагання відбувалися не раз на півроку, а якомога частіше. Це би дозволило виявляти ще більше місцевих талантів, підвищувати виконавську майстерність хлопців, тримати їх у бажаних фізичних кондиціях та просто успішно розвивати цей вид спорту, залучаючи до нього все більше людей. Зважаючи на те, що три представника нашої команди захищають незалежність та територіальну цілісність рідної України на сході країни, свою перемогу ми присвячуємо учасникам АТО," - сказав у флеш-інтерв'ю лідер ФК "Миропіль" Андрій Дашковець.

Марко БАЛЬОН

Переглядів: 697 | Додав: fcmyropil | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024