П`ятниця, 29.03.2024, 08:16
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 16 » ФК"Миропіль" перемагає.
21:25
ФК"Миропіль" перемагає.

ФК"РЕМ" Романів - ФК"Миропіль"  1-2 (1-1)
16 листопада 2014 року. Кубок району 1/2 фіналу.
Романів. Похмуро + 2°Стадіон "ДЮСШ" - 30 глядачів
Арбітр: Ковальчук  (Романів)
Асистенти:  (Романів)
                    Флуд (Романів)

Голи: Рибальченко 0-1, Дашковець В 1-2.

ФК"Миропіль": Янішевський - Годун О,  Дашковець В, Суріков,  Бабич - Антонюк, Дзюбчик, Кратюк, Приходько, Дашковець А - Рибальченко.

      ФК"Миропіль" перемагає і виходить у фінал Кубка району на приз газети "Романівський вісник" Слід відзначити самовіданість колективу з Мирополя. ФК"Миропіль" переміг команду, яка є точною копією ФК"Зоря-Енергія" Романів. Приємно, що НАША команда перемогла команду в складі якої багато сильних гравців. БРАВО ХЛОПЦІ. Так тримати.    

  • 3-тя зустріч команд в історії. +2=1-0 м'ячі 4-2 на користь ФК"Миропіль", всі матчі відбулися 2014 році.
  • 126 м'яч Рибальченка Юрія за ФК"Миропіль", 23 в сезоні 2014 року.

Інфо. Служба ФК"Миропіль"

Переглядів: 699 | Додав: fcmyropil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
6 д.Боря  
Мессі, не можу найти де "Вболівальник" написав про Мирополь, чи про гру, чи за кубок. Я згоден з автором, тому, що я був на трибунах і все це бачив.

5 fcmyropil  
0
Шановні відвідувачі сайту Футбольного Клубу "Миропіль". Все, що ВИ пишете чи читаєте у відгуках, не Є позицією керівництва ФК"Миропіль" чи адміністрації сайту Клубу. А думка однієї чи групи людей. Ваші відгуки ніколи не вилучались з сайту незважаючи на їх образливий зміст на адресу Клубу чи інших осіб.
   Спілкуйтесь між собою. :D

Дякуємо за розуміння.

4 Миропіль  
Мессі поясни, де ти бачиш, що ФКМ ниє. А керівництву бволівальники з Мирополя на стадіоні своє ФЕ сказали.

3 Messi  
Миропільський сюПЕР-клюб досить вже нити і розпускати соплі. Виграли кубок і радійте, ви ж його збирались бойкотувати наскільки я пам'ятаю. Якщо вам не сподобалась організація турніру, потрібно було задати питання керівникам району які були присутні на стадіоні. Складається враження, що ви тільки на цьому сайті вмієте гарно розписати недоліки, а вчора ваші язики були в ДУПІ

2 Вболівальник  
Приїхавши на стадіон в Романів (гра була Романівка-Паволочка) був дуже вражений. Суддя (Голова Районної Федерації Футболу) бє гравця Паволочки, не знаю за що, а потім всі футболісти Романова стімглав, як стадо шакалів накинулися на бідного хлопця і також почали його бити прямо на футбольному полі під час чужої гри (На очах в Голови адміністрації району). Хлопці беріть свого бУГРА і їдіть в зону АТО. Далі, ще краще (було "урочисте" шикування команд) - ДЕ ГІМН УКРАЇНИ?, ДЕ ПІДНЯТТЯ ПРАПОРА?, ми що на зоні де тільки кулаками махають.
Чому при зустрічі Романів-Миропіль суддя став добавляти час. На 30 хвилин тайму було добавлено ВІСІМ ХВЛИНИН, коли Шахтар програє навіть Ахметову скільки не додають. Не памятаю, що би колись в Романові щось робилося чесно (стусується футболу). Даже на нагородження Романовські гравці повтікали , як криси. Дуже радий за Романівку, Паволочку, Миропіль дуже порядні чесні хлопці. Удачі їм в спорті.

1 Камянка  
ФК"Миропіль" на правильному шляху.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024