Четвер, 28.03.2024, 16:23
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 28 » ФК"Случ" Любар бере реванш.
23:23
ФК"Случ" Любар бере реванш.

ФК"Миропіль" - ФК"Случ" Любар 0-2 (0-0)

28 вересня 2014 року.
Кубок чемпіонів. 1/8 фіналу. матч відповідь
Миропіль.Сонячно + 18°. Стадіон "Кам'янка" - 220 глядачів
Арбітр:  Ступаков (Житомир)
Асистенти:  Свірідов (Житомир)
                     Красько (Житомир)

ФК"Миропіль": Янішевський - Годун, Дашковець В, Харчук, Суріков - Дашковець А, Солдатенко, Вербенець (Горчинський 80хв), Бугаєць (Хитонін 46хв) - Євтушок, Рибальченко.
Запасні: Митник, Лесько.

      Після матчевий коментар Керівника Футбольного Клубу «Миропіль»  Дашковця А.Д

       Просимо вибачення перед вболівальниками команди за втрачену можливісь подарувати ВАМ хоча б, ще один матч у Кубку Чемпіонів. Вітаємо команду «Случ» Любар з достойною перемогою. На жаль ми сьогодні з різних причин не змогли продемонструвати свої найкращі  якості. Виліт з Кубка Чемпіонів став наслідком моїх особистих прорахунків у формуванні команди під даний турнір. Але, як би там не було, ми сильний Клуб, і рухаємось  вперед, поразки роблять нас ще сильнішими і дружнішими. Ми маємо гарну підтримку найкращих вболівальників, і граємо тільки для ВАС шановні шанувальники футболу.  Я в ніякому разі не шукаю винуватців нашого провалу у турнірі на стороні, повторюсь у поразці винний я. Але нам важко змагатись з командами з інших районів нашої області самотужки. Наприклад:  Любар - районний центр з своїм ДЮСШа, який  включає цілий штат фахівців в області футболу. І зрозуміло, що вибір футболістів в таких Клубів є. У нас на даному етапі, цього немає,  тай з районним центром нам відверто не пощастило (у спортивному відношенні).  Романів (Дзержинськ) нам ніколи руки дружби не подавав, але і підлих підніжок не ставив, як цього разу. Коли ми формували команду на Кубок Чемпіонів, то розраховували на кількох гравців з Романова, які дали свою згоду боротись за почесний трофей у складі ФК«Миропіль».  Але після матчу чемпіонату області між командами ФК«Миропіль» - ФК«Зоря-Енергія» керівництво і тренерський штат романівчан заборонив гравцям команди грати за ФК«Миропіль» у Кубку Чемпіонів. У турнірі, де ФК«Миропіль» представляв весь РОМАНІВСЬКИЙ ФУТБОЛ. Та мабуть керівництву команди ФК«Зоря-Енергія» честь району нідочого, їм головне свої амбіції. А тут якийсь Миропіль, та ще й перемагає у дербі. Шкода, що у спорті працюють люди далекі від спортивних принципів.

    Дорогі шанувальники нашого Клубу, повірте ми зробим все можливе, щоб  футбол в Мирополі піднявся ще на щабель вище, але вже без Кубку Району на приз Газети "Романівський вісник" 2014 року. Цей турнір ми байкотуємо в знак протесту ганебного ставлення до нашої команди керівництва РАЙОННОЇ  ФЕДЕРАЦІЇ ФУТБОЛУ.

    Рухаємось вперед, всі сили на чемпіонат області. До речі, класний аматорський концерт  получився на стадіоні «Кам'янка» після 16 туру чемпіонату області. Кого це ми обіграли нагадайте…  ДЯКУЮ. Я горжусь, що народивсь у МИРОПОЛІ. 

Інфо. Служба ФК"Миропіль"

Переглядів: 1133 | Додав: fcmyropil | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 8
8 Дашковець Андрій Дмитрович  
Шановний ( під псевдонимом Kent ). Я не буду вам, щось доказувати чи спростовувати вашу думку. Ви просто мало знаєте про Керівництво ФКЗЕ (у футбольному плані). Не буду вас розчаровувати.
Дякую.

7 fcmyropil  
0
 КЛАСНИЙ У нас САЙТ. Можна прочитати дискусію Керівника Клубу з простим ВБОЛІВАЛЬНИКОМ.  :D

6 Kent  
Шановний АндрійДмитрович, в моєму коментарі, стосовно поразки ФК «Зоря-Енергія» в районному
дербі, не було сказано жодного слова, гра є гра, і я не роздуваю з цього
приводу непотрібної дискусії. Ви в свою чергу намагаєтесь на цьому акцентувати
увагу спільноти і зробити винуватим в поразці ФК «Миропіль» керівництво ФК «Зоря-Енергія»,
бо буцімто через те що була заборона зі сторони ФК «Зоря-Енергія» на участь
гравців в цьому матчі Ваша команда програла.Щодо домовленостіз гравцями ФК «Зоря-Енергія» стосовно участі у грі з ФК «Случ». Мене цікавить
один момент, з ким Ви з самого початку вели перемовини: з гравцями, а потім
проінформували керівництво клубу, чи навпаки? В тому чи іншому випадку
керівництво клубу мало повне право винести певне рішення стосовно участі
гравців в цьому матчі. Я не проти того щоб гравці одного клубу брали участь у
грі за інший, про те ще раз наголошую, що ніхто не відміняв існуючі завдання
команди на сезон щодо участі в ЧО, бо можемо отримати ситуацію коли побігли за
двома зайцями, а в підсумку не зловили жодного.Стосовно престижурайону то я з Вами згоден його треба піднімати, але престиж не в участі в
турнірі так для галочки, а в підсумковому результаті. З огляду на це Ви
намагаєтесь взяти участь в якомога найбільшій кількості турнірів не зважаючи на
свої можливості, розробіть для себе програму на сезон з врахуванням своїх сил і
тоді Ви не будете залежати від обставин, що змушують Вас шукати гравців на той
чи інший матч.Я теж за те щоб вМирополі футбол розвивався, бо якщо існує здорова конкуренція то це іде тільки
на користь обом клубам. Про те з огляду на Ваші коментарі після програних
матчів ФК «Миропіль» Ви вдаєтесь до гучних заяв які в підсумку ідуть не на
користь розвитку футболу, а навпаки створюють нервову (негативну) ситуація
серед вболівальників навколо взаємовідносин ФК «Миропіль» і ФК «Зоря-Енергія».Це моя особистадумка.Дякую за увагу.

5 Дашковець Андрій Дмитрович  
Шановний ( під псевдонимом Kent ). Так як я зрозумів з ваших слів, ви обізнана людина в футболі романівщини і я переконаний, що доля команд нашого району вам небайдужа. То ви мали би знати, що ще в суботу (27 вересня) до матчу чемпіонату області з флагманом районного футболу ФК"Зоря-Енергія" домовленість з керівництвом була в силі. А я так розумію поразка в дербі дуже сильно вдарила по амбіціях певних осіб. Що вони вирішили заборонити гравцям виступати за НАШ клуб у КЧ, незважаючи на бажання гравців.
Щодо залізності гравців я з вами незгідний. Знову зверну увагу на вашу обізнаність. По неділях гравці грають у чемпіонатах різних районів нашої області.))). І грають з великим задоволенням. І КЧ у складі ФК"Миропіль" вони теж хотіли виграти.
Ставлю вас довідома, що Романівщину в Чемпіонаті і Кубку області представляють два колективи. А от в Кубку Чемпіонів одна. А раз ви себе називаєте не далекою людиною то мабуть мали би розуміти, що таке престиж району. І якщо команда, або хтось особисто з нашого району виступає в будь яких змаганнях, то відповідно він і представляє район.
Щодо моїх амбіцій то вони зрозумілі, як ясний день. Зробити футбол в Мирополі ще на щабель кращим у всіх його проявах. При цьому не порушуючи спортивного принципу.
Приємно, що ви піклуєтесь про вболівальників, повірте в Мирополі з торсидою ВСЕ НОРМАЛЬНО.
Дякую. Чекаю на зустріч.

4 дядя Боря  
Скажіть мені, будь-ласка. Чому ви всі не далекі від районного футбола люди чотири роки назад, коли в Романові ФК"Миропіль" заняв 1 місце по району, чому ви всі, коли треба було вручити виграшний кубок команді. Втікли, як криси з тонучого коробля, тому, що вам було за падло, ви не вмієте програвати. Дай БОГ, якщо вас коли небудь замінять люди, які люблять футбол посправжньому. Такі як Дашковець Андрій, Саша Янішевський. Да і ваші іграки мені подобаються, Брати Дячки, Макс Іщук (доречі він тоді і вручив нам кубок).

3 Kent  
Перш за все хочу зазначити, що я не далека від футболу району людина, можна сказати що все своє життя провів так би мовити всередині футбольної інфраструктури команди з районного центру і так само пережив як злети так і падіння футбольного клубу і не дам паплюжити ім’я людей які все своє життя присвятили розвитку та підтримки футбольної команди з районного центру, тим паче, що чимало хороших гравців які грають зараз або грали раніше були виховані на базі Романівської ДЮСШ.
Не буду зараз говорити про складності функціонування футбольних команд більш того про їх виживання в теперішній час, з цими ситуаціями стикається кожен керівник футбольного клубу і тим паче зараз мова не про це.
Тепер щодо коментаря керівника ФК «Миропіль» Дашковця А.Д. після матчу з ФК «Случ».
З якого такого переляку Ви вирішили, що Вам повинні всі навкруги допомагати і вирішувати Ваші проблеми по підбору гравців в Вашу команду. Складається враження, що всі проблеми які виникають у ФК «Миропіль» керівництво клубу різними способами намагається перекласти на інших.
Тренерський штаб ФК «Зоря-Енергія» мав повне право заборонити гравцям грати за славний клуб ФК «Миропіль», бо по-перше ніхто не відміняв участь ФК «Зоря-Енергія» в Чемпіонаті Житомирської обл., по-друге, гравці не залізні і грати два дні поспіль з ймовірністю отримати травму чомусь керівництво ФК «Миропіль» не враховує, тим паче що ЧО виходить на завершувальну стадію і з огляду на турнірну таблицю ФК «Зоря-Енергія» має всі шанси посісти призове місце, по-третє, з якої такої причини керівництво ФК «Миропіль» бере на себе місію представлення всього романівського футболу, виникає логічне питання хто делегував його керівництву таке право, по-четверте, перш ніж робити гучні заяви про особисті амбіції інших людей, як так думаю, потрібно перш за все розібратися в своїх амбіціях, а то виникає враження про присутність в районному футболі великого футбольного функціонера з Мирополя.
І на сам кінець, в підтвердження свого ставлення до інших, керівництво ФК «Миропіль» робить гучну заяву про бойкотування турніру з розіграшу Кубку району, тим самим забуваючи, що по своїй сутності в футбол грають заради глядачів і для глядачів.

2 камянка  
Він не гандон,він саме настояще хуйло

1 мирополь  
В Романове хорошие футболисты,которые достойны уважения,а Василивский был гондоном им и остался

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024