Четвер, 25.04.2024, 11:10
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Серпень » 1 » ФК "Миропіль" у фіналі
21:18
ФК "Миропіль" у фіналі
 "Здоровя" Романів - ФК"Миропіль" 1-3(0-1)
Кубок району 1/2 фіналу.Романів 31 липня 2011року. Хмарно 17°.
Стадіон "Центральний" 60 глядачів
Арбітр: ???
Асистенти: ???
                  ???
Голи: Нікітін 1-0. Рибальченко 2-1. Рибальченко 3-1.
ФК "Миропіль": Хоменко. Годун. Косюк. Кошеленко. Солдатенко. Нікітін (Олійник 60хв). Дашковець В. Бабич. Бардаш. Нагорний. Рибальченко.

ДІТЯМ ДО 16 років ЧИТАТИ ЗАБОРОНЕНО
 ЧИТАЙ і ЗНАЙ!
    Враження, які залишила гра спонукають до зміни футбольної прописки, тобто, чи варто ФК"Миропіль" приймати участь в районних змаганнях з футболу (Що з цього приводу думає Дашковець А.Д читачі сайту можуть прочитати 4 серпня). Те, що відбулось під час матчу футболом назвати неможливо. Організація матчу була жахливою, іншими словами її не було.
   Матч розпочався з хвилини мовчання по загиблим шахтарям на ДОНБАСІ. Зі свистком арбітра гра розпочалась, гравці ФК"Миропіль" взяли ініціативу по володінню мячем і провели кілька гострих атак правим флангом. Господарі теж не відсиджувались в захисті, намагались провести конструктивні атаки, на які миропільчани відповіли взяттям воріт. Воротар не справився з пострілом Рибальченка відбивши мяч перед собою, першим на добивані був Нікітін Євген. Рахунок в матчі відкрито 0-1 на користь ФК"Миропіль". Романівчани опинилися в матовому положені, потрібно було забивати чотири мячі, що зробити досить важко враховуючи клас ФК"Миропіль". Досить гарної можливості подвоїти рахунок у матчі лишили Рибальченка Юрія. Втікаючи віч-на-віч з воротарем Юрій був грубо збитий захисником романівчан. Свисток арбітра, червона картка захиснику за грубе порушення правил гри в футбол. Перепрошую ШАНОВНІ читачі ,це буває у футболі де є організація проведення гри до якої входить арбітр матчу, а тут просто свисток.... ну добре, що хоч не розцінив як симуляцію. Штрафний у виконані Кошеленка небезпеки воротам не ніс. Удар у Володимира явно не вийшов. Після тактичних перепасовок у центрі поля
пішла передача в розріс по лівому флангу на Рибальченка Юрія. Юрій вдало розібрався з захистом, відав передачу від лінії воріт, яку замкнув Нагорний Руслан. 2-0 на користь НАШОГО еФ-Ка. Але взяття воріт відмінено - положення позагрою у Нагорного)))).
  Ситуація на полі була агресивна, постійні порушення правил ГРИ В ФУТБОЛ з боку романівських гравців заохочувались  пасивністю
арбітра. Звернення гравця ФК"Миропіль" до арбітра: "Товариш суддя, дивітся ноги відривають" карається жовтою карткою за розмови. За кілька хвилин жорстко-брутальний удар по ногах з заду Бардашу Михайлу (Михайло вже був без мяча, відав пас партнеру) падіння, свисток мовчить. Молодий гравець ФК"Миропіль" находить в собі сили швидко піднімається і демонстративно робить кілька кроків в бік гравця обідчика. Небачувана агресія, удар з руки Михайлові у живіт, природньо, що хлопець нахилився від болю, на додачу пара ударів в область шиї та спини. Все нормально, на полі є людина зі свистком (далі називати його арбітром недозволяє любов до гри мільйонів). Вирок - усне зауваження. Миропільчани дали пристойну відповідь двома мячами Рибальченка Юрія. Юрій своїми забитими мячами порадував болійників футболу, які були присутні на стадіоні.
  Незрозуміло, де межа нахабності і надмірної жостокості, чим міркував "спортсмен" коли приймав рішення ломати людину. Це ж очевидно, що Нікітін був з мячем один біля самої бокової лінії центра поля і не ніс ніякої загрози воротам опонентів. Гравець команди "Здоровя" на всій швидкості пригнув в гомілку Євгена і відразу відбіг. Мабуть просто злякався..... Під час надання Євгену медичної допомоги гравцями ФК"Миропіль" (В клубі є люди, які мають навики надання допомоги і спортивно-медична аптечка завжди з командою). Гравці Романова вимагають від людини зі свистком, якнайшвидшого покидання Євгеном поля. При цьому вигукуючи: "Вставай не коси....." . Євгена відвів до лікарні гравець ФК"Миропіль", де ві отримав невтішний прогноз. Євгена позбавили на пів року улюбленої гри. Гри яку люблять і поважають багато людей, які називають себе футболістами, спортсменами, Вболівальниками.... Але декому це незрозуміти тому, що не закладено у голову поважати  суперника. Невдалий продукт виховання. Безумовно, що НІКІТІН ЄВГЕН повернеться на футбольне поле і буде надалі грати в улюблену гру, даруючи людям насолоду у вигляді забитих мячів.
   Дашковець Андрій 2 рази хотів знімати команду з матчу, його можна зрозуміти, він намагався вберегти здоровя гравців. Але є регламент змагань, і якби наша команда залишила б поле, то була б знята з розіграшу кубка (цього  б дуже хотілося Романову, судячи з гри). Тому він прийняв рішення продовжувати гру. 
  Дивно було спостерігати за пасивністю працівників спорту та футболу романівщини. А ім потрібно було тільки сказати: "Гальоші, що ви робите...." . А так повна пасивність і байдужість. Тільки літні БОЛІЙНИКИ з РОМАНОВА вигуками:"Вижини це Би..ло" з поля привернули увагу людини зі свистком, але покарання до "спортсмена" не були застосовані. Висновок досить простий - проти НАС грає система самозакоханих, позбавлених людяності осіб.
  МИ У ФІНАЛІ  та радості від цього немає.


НАШ ФК"МИРОПІЛЬ" МИРОПІЛЬ НАЙКРАЩИЙ!
ВІРИМО В КОМАНДУ!
ІФОРМАЦІЙНА  СЛУЖБА  ФК"МИРОПІЛЬ"
Переглядів: 900 | Додав: admin- | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 9
8 Алекс  
Хлопці обовязково виграйте фінал.

7 fcberdychiv  
Почитавши цей звіт і поспілкувавшись з представником ФК "Миропіль" був шокований. Гравці команди під назвою "Здоровя"(!) напевно були налаштовані по-зрірячому на Миропіль, видно їм виступи ФК "Миропіль", поява активних вболівальників, шаликів - "як кістка яка застряла в горлі". Таких гравцям не тільки повинні більше ніколи не дозволити грати у футбол, а арбітра (хоча на такі слова він не заслуговує) взагалі більше ніколи навіть на стадіон не пускати. Також повинні відповідати і організатори за те, що на грі не було лікаря. Вони всі разом повинні відшкодувати витрати на лікування Євгена Нікітіна.

Євгену бажаю як найскорішого видужання і повернення до гри.
А звертаючись до керівництва, гравців, вболівальників ФК "Миропіль" тримайтесь і у вас буде все добре. У вас чудовий керівник команди і я впевнений у вас все вийде!

6 Victor77  
Бачив цю гру...Прикро що Нікітін Євген отримав таку важку травму,дай бог йому здоров'я.Травмував його безголовий гравець,який у футбол ніде і ніколи не грав,але має поняття як завдати травму,тут багато розуму не треба... Згоден,що потрібно було показувати червону картку,це об'єктивно і справедливо,але хіба від цього було б легше коли така травма. А на рахунок суддівства - де ви в районі коли команда грає у гостях бачили об'єктивне суддівство.Таке саме упереджене суддівство коли якась команда приїзджає грати у Миропіль чи Врублівку і т.д.(маю на увазі місцевих суддів).На цю тему можна багато говорити,але що поробиш,якщо і в чемпіонаті області такий самий бардак,з цим треба боротися.Добре тоді,коли все обходиться без таких травм...

9 MarinaD  
А на рахунок суддівства - де ви в районі коли команда грає у гостях бачили об'єктивне суддівство.Таке саме упереджене суддівство коли якась команда приїзджає грати у Миропіль чи Врублівку і т.д.(маю на увазі місцевих суддів).
Тут ви помиляєтесь, ніде в районі більше такого немає, і всі це добре знають!!!

5 Дмитро Харчук  
Нажаль на матчі не мав можливості бути, але прочитавши статтю, послухавши розповіді можу сказати лише одне, шо головний суддя і деякі гравці ТАБУНА Здоровя сволочі самі останні!!!
Вони показали себе із своєї самої найкращої бидлячої сторони.

Але БОГ є на світі, і свою кару вони все-одно отримають.

А Нікітіну Євгену бажаю поскоріше видужати, і повернутись на поле..

4 <Hooligans>  
БИДЛО РОМАНІВ!!!!

3 Misha  
я не думав, що Романов такий...

2 Фан  
Так, як грали романівські гравці, то- це просто брєд повний, вони мабудь забули, шо вони грають футбол, а не БОГ зна що. Да і суддя повний козел, скіки було порушень на миропільчанах і він не свистів. а чуть наші торкали романівських. то зразу свисток.
Да не так обідно, що він не свистів,а обідно, за те, що наші гравці, всі добре получили по ногах( а одному обще зломали) і він даже не дав червоної картки. Він козел, я таких суддів ще не ніде не бачив! Даже, як десь підкуплять суддю, то він так не підсуджує.

1 дабражелатєль  
Деяким виконавцям романівської команди хотілося б побажати якщо не горіти у пеклі, то хоча б добряче відчути біль в передсмертній агоніії. Чим керується істота, коли виходить на поле, аби зламати людину? І хай вб'ється бидляцькою головою апстєну той, хто скаже, що "це футбол".

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024