Середа, 24.04.2024, 18:15
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Липень » 1 » ФК"Миропіль" - ФК"Полісся". Погляд на події матчу.
01:21
ФК"Миропіль" - ФК"Полісся". Погляд на події матчу.
     Футбольна зустріч команд ФК"Миропіль" - ФК"Полісся" Городниця -  вже історія. Рахунок матчу 4-2 на користь гостей. Як очевидець зустрічі, хотів би поділитись своїми враженнями від цієї зустрічі. Гра проходила цікаво, напружено. Молода, амбіційна команда господарів ніяк не хотіла поступатися титулованим суперникам. (Команда з селища Городниця Володар Кубка Житомирщини 2012 року, віце-чемпіон Житомирщини 2012 року). Навіть такий факт, що після красивої комбінації ФК"Миропіль" повів в рахунку говорить про це. Хотілось би позитивно оцінити дії на футбольному полі, головного арбітра Чирчик О, який своїми принциповими діями вчасно попереджував не вміру "активні" дії гравців обох команд, чого  не скажеш про помічника арбітра Зима Вадима. Склалось таке враження, що йому вперше довірили роль бокового судді і він зовсім не знає правил гри в футбол. Часто виникали розбіжності між головним арбітром і суддею на лінії Зимою В., чим провокували  болійників на неадекватні дії з їхнього боку. Одна з таких ситуацій: головний арбітр призначив кутовий удар в бік гостей після рекошета, а боковий показав удар від воріт, що викликало агресію у вболівальників і один вболівальник (ред. Прийміть до уваги, вболівальник футболу, а не вболівальник ФК"Миропіль") підбіг до лінійного арбітра...  Не буду стверджувати, яка в них відбулася розмова, але якщо з боку вболівальника була примінена сила, то цьому епізоду повина бути дана оцінка не тільки керівництвом ФК"Миропіль", а і федерацією футболу Житомирщини. Якщо цей факт підтвердиться не тільки зі слів бокового судді!!!! Так само повина бути дана оцінка Комітету по арбітражу та інспекторуваню, яку очолює тренер ФК"Полісся" Городниця т. Подраний,  який на гру ФК"Миропіль" і ФК"Полісся" призначив боковими суддями т.Попко Івана та Зима Вадима, які заявлені на Чемпіонат області по футболу гравцями ФК"Полісся" Городниця. Звичайно молодь потрібно готувати, довіряти (ред. Для цього слід обслуговувати дитячі змагання), але не давати судівський свисток чи прапорець на зустріч команд за одну з яких вони заявлені?????.
      Не можу поза увагою залишити ще один момент. Запитував це в бригади суддів на чолі з інспектором т.Петрусь.
- "Шановні, ви їхали в Миропіль автобусом з ФК"Полісся?" Сьогодні це нормально. Але зійти за 300 метрів до стадіону і бити себе в груди, що ви приїхали своїм транспортом це вже зовсім..........

Ф.М Павлій
 Від редакції сайту. До уваги вболівальників футболу Заявка ФК"Полісся" Городниця та протокол матчу. Зверніть увагу на гравців під порядковим номером 15 і 16, вони ж арбітри матчу!!!
    
Інфо. Служба ФК"Миропіль"        
Переглядів: 1340 | Додав: fcmyropil | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 5
5 камянка  
посмотревши заявку игроков ф/к"Полисся"меня взяла гордость за свое село,оказалось,что мы проиграли (2:4)сборной игроков двух обласных центров(10игроков из Житомира и 3 игрока из Ровно и всего один из Городницы,а приглядевшись получше к заявке увидел,что двое боковых судьей,которые обслуживали матч,были тоже в этой заявке,то-то я смотрю,что флажок часто показывал в другую сторону,за что и поплатились, ну и поделом,здесь им не Житомир, а село, в котором живут люди,и которые любят и болеют за свою команду.Как бы там ни было,а игра была супер,на редкость коректная со стороны обеих команд.Спасибо всем игрокам ф/к"Мирополь" за достойную игру против сильного соперника.

4 камянка  
тому що представники команд привикли давати бабло суддям,по інерціі,а то ще суддя не дай бог обідиться і не назначить халявну пенальку

3 мирополь  
одного не пойму,почему судьи всегда подсудживают сильным командам,которые и так могут выигратьp

2 Врублівка  
Хотілось би "позитивно" оцінити дії на футбольному полі, головного арбітра Чирчик О, який своїм принциповим рішенням вчасно спас ФК"Полісся". Давши відверто лівий пеналь в ворота миропільчан. Девушка М... не томі давай відео на сайт. Подивимось на падіння футболіста Городниці. І особливо, як суддя придумав що його били.

1 Житомир  
Обратите внимание в заявке на № 23,24,25. И сравните с № 1,3,6 здесь http://roff.com.ua/club/odek-orjiv

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024