Четвер, 28.03.2024, 21:21
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Травень » 2 » ФК"Миропіль" - ФК"Бердичів" 0-4(0-2)
19:31
ФК"Миропіль" - ФК"Бердичів" 0-4(0-2)
ФК"Миропіль" - ФК"Бердичів" 0-4(0-2)
2 Травня 2011рік.
Миропіль. Стадіон "Кам´янка"   220 чоловік
Суддя: Вознюк О.
Асистенти:
ФК"Миропіль": Янішевський. Годун (Новак 60хв). Дашковець А. Косюк. Суріков. Рибальченко(Нагорний 70хв). Нікітін. Дашковець В. Ксьонзик (Солдатенко 46хв(Колесник 80хв)). Бабич (Смірнов 75хв). Сливянчук. 

   2 Травня 2011 року в Миропіль повернувся футбол обласного рівня. Відразу і не пригадати коли  востаннє  миропільські команди приймали участь у кубку області. За часів Незалежності миропільські команди точно участі в кубку неприймали.
  Миропіль. рідній НАШ Миропіль, як Ти скучив за футболом і ось настав той час коли місцева команда вийшла на охайний стадіон змагатись проти однієї з кращих команд області ФК "Бердичів".
ФК "Миропіль"  перемогою в Олевську  зробив подарунок рідному селищу у вигляді 1/8 фіналу кубку області. Жереб був несхильний до нас дарувавши нам ФК"Бердичів".  Та керівництво Клубу було задоволено таким перебігом подій. Кубок Житомирщини входить в план підготовки до чемпіонату, а перевірити свої сили проти сильного суперника дорогого стоїть.
  Дощовим видався день матчу, та це не стало завадою вболівальникам прийти підтримати рідну команду ФК"Миропіль". Фани з Бердичева теж прибули і показали місцевим як вміють вболівати. Миропільчани вперше побачили справжніх футбольних фанатів у всій красі з піротехнікою, кричалками, димшашками, фаєрами, лентами, банерами...Фанати ФК"Миропіль" отримали масу наглядного матеріалу, тепер в Мирополі  слід теж очікувати ФАН-РУХУ)).
  Після прибуття суддів на гру команди вийшли на розминку. Відразу стало зрозуміло, що незважаючи на погодні умови команди налаштовані і повністтю сконцентровані. 14.55 арбітр матчу Вознюк Олександр свистком запросив команди до початку матчу. Під шалені оплиски команди з’явились на полі. Капітан миропільчан вручив памятний вимпел капітану ФК"Бердичів", кілька фото на згадку, жереб вибору воріт і гра почалась...
  Під звуки фанатської переклички ФК"Миропіль", ФК"Бердичів", ФК"Миропіль", ФК"Бердичів" ...Бердичівляни  взяли контроль мяча і за рахунок коротких та середніх передач водили мяч з краю на край. Миропільчани побудували відверто захисну тактику в розрахунку на швидкі контер-атаки. В перші 15 хвилин матчу НАША команда могла двічі відзначитись. В першому епізоді арбітр явно не хотів помітити гри рукою за яку потрібно було би назначати пенальті. У другому ценральний захисник не встиг за Сливянчуком тому тільки за допомогою недозволених прийомів "поклав" на газон настирного Сливянчука,свисток промовчав. Гра проходила за переваги гравців ФК"Бердичів", але небезпечних моментів біля воріт не виникало...
В одній з атак гравець бердичівлян пробив по воротах, мяч летів прямо в воротаря, відскочив від газону і перелетів через воротаря. Безглуздий гол, гравець бердичівлян  і неочікував, що мяч опиниться в воротах. Брак досвіду в змаганнях такого рангу тим більше з іменитим суперником дався в знаки. Іншого пояснення не може бути, діям Рибальченка який грубо помиляється біля своїх воріт суперник такої розхлябаності не пробачає, рахунок стає 0-2. ФК"Миропіль" провів кілька атак, гарний вийшов удар у Ксьонзика, Андрій відгукнувся на передачу з глубини поля у виконані свого капітана прийняв мяч на груди і пробив по воротах трохи неточно. Ще було три штрафні, та удари цілі недосягли.
  Другу половину миропільчани розпочали пресингом, інколи він досягав успіху, але ніяк не ніс загрози воротам суперника. А бердичівляни напроти провели кілька хороших атак, одна з яких увінчалась взяттям воріт після виходу віч на віч. Деякі перестановки в діях господарів, Нагорний вийшов замість Рибальченка і зайнняв позицію ліберо, а Дашковець Андрій перейшов на правий фланг атаки, що дало змогу провести кілька хороших атак на ворота суперника. Також підсилив правий фланг захисту миропільчан вихід на поле НОВАКА Дмитра. Інші заміни гру команди не підсилили (це суто моя думка).Гра проходила за постійної підтримки вболівальників, миропільчани бажали, що б їхні улюбленці розписались у воротах суперників та нажаль цього не сталось. На томість гравці ФК"Бердичів" порадували своїх ФАНАТІВ четвертим голом.
  Гра закінчилась рахунок 0-4 на користь ФК"Бердичів". Матч відповідь 7 травня.
                                   
 
                                                                                                               Наш кор.

Переглядів: 813 | Додав: admin- | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 7
6 $l@ventiy ProskuroV  
Дякую за звіт! Я так розумію що Миропіль грав у меншості! Арбітра Бердичів разом з собою привіз, як 12 польового гравця!!! )))

7 admin-  
да. до мяча в наші ворота.

3 gvd77  
ФК"Мирополь" выходит на новый уровень.Раньше они играли на район,теперь заявились на область.Болельщики не требуйте от своего клуба сразу победы,а поддержите их.Они играют для Вас и решили Вам подарить Чемпионат области."Москва не сразу строилась"- ФК"Мирополь" потихоньку вырастит,не всё сразу.С сильными соперниками вырастит и Ваша команда.Радуйтесь что у ВАС в Мирополе есть ФУТБОЛ!!!!!!

2 любитель миропільського футболу  
Молодці, зважаючи на рівень бердичівської команди, погоду і пасивність (незважаючи на кількість) вболівальників, грали досить пристойно. Головне практика... практика ...практика! А вболівальникам потрібно не тільки приходити на футбол п"яними, матюкливими, але й по-справжньому підтримувати свою команду!

5 Coalkeeper  
Золоті слова!!!!

1 $l@ventiy ProskuroV  
Доречі,непогана відвідуваність як для гри аматорської команди! При такій підтримці, перемоги не за горами!!!
P.S.: Я розумію що про звіт з матчу не може бути мови, але напишіть хоч в двох словах як грали.

4 admin-  
Читайте будь-ласка.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024