П`ятниця, 26.04.2024, 01:08
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Липень » 17 » "Думки в голос".
02:40
"Думки в голос".
 
Про гру команди.
    Завершилось перше коло, команда пройшла пів дистанції. Показник невтішний - останнє місце в турнірній таблиці(прим. ред.у 2011р. показник був такий самий). Команда відверто провалила старт чемпіонату. Я маю на увазі матч зі "Шкіряником" 4-1,"Тетеревом" 6-1, "Юністю" 2-1. Після цих матчів стало зрозуміло, що у багатьох гравців немає амбіцій у складі ФК "Миропіль". Дещо підсолодила невдалий старт нульова нічия у матчі з ФК "Черняхів", але не більше того. Команда була пригнічена і в якійсь мірі розгублена, велика кількість гравців по різним причинам відмовилась захищати кольори клубу. Склад команди набув іншого вигляду, що дало змогу досить гарно провести матчі з "Здвиж" Брусилів, "Авангард" Довбиш, "Ровесник" Бердичів.                                 Останні матчі дають змогу сподіватись на те, що команда у другому колі покращить своє турнірне становище. Під час перерви ми швидще за все долучим до складу 2-3 нових гравців. В останніх матчах з "Авангардом", "Ровесником", "ЖДЮСШ-Арсенал", команда не реалізувала величезну кількість явних гольових моментів, футболісти в самий відповідальний момент втрачали концентрацію, а інколи просто бракувало майстерності, щоб переграти воротарів опонентів. Тож у перерві чемпіонату є над чим працювати.
     Щодо організації змагання - чесно кажучи, думав, навіть був переконаний, що 2012 рік буде кращим ніж попередній. Познайомився з багатьма людьми, що крутяться у обласному  футболі, почув багато схвальних відгуків, про проведену роботу по відродженню футболу у рідному Мирополі. У багатьох відверта, щира любов до футболу. Знаючи все це, стає просто незрозуміло, чому людина клянеться у вірності грі мільйонів, а сама приймає опонентів на нестриженому газоні, з ледь помітною розміткою... Чому арбітри допускають матч при таких умовах? 
     Щодо арбітрів, то взагалі можна з легкістю написати цілу книгу з добіркою відеоматеріалу. І це тільки за участю матчів ФК "Миропіль", а якщо додати інші команди, то серіал Санта-Барбара покажеться короткометражним фільмом. Хто і коли покладе цьому край? І доки вистачить тепіння?
      Я переконаний, що багатьох випадків голова федерації футболу просто незнає, його не інформують. Велика безліч моментів по організації гри віддаляє людей від футболу, або вводить в оману. Виявляється, що у нас деяким командам, з дозволу декого з арбітрів, дозволяється робити заміну з двох сторін поля. Господарі роблять заміну від першого асистента, а гості - від другого. Вибачте, але це вже не офіційні обласні змагання, дворові змагання і ті проходять організованіше(мова йде про матч ФК "Миропіль" - "ЖДЮСШ-Арсенал"), а на стадіоні знаходиться досить багато поважних людей, і вони  дивуються як таке може бути ?! А головне діти, вони думають , що так повинно бути, і на цьому виховуються! Також залишається незрозумілим, чому представники команд не можуть бути  інформовані про попередження та вилучення гравців в інших командах?... Невже це так важко зробити, і висвітлювати в інтернеті? Чому одним гравцям дають 5-ти матчеву дискваліфікацію, а іншим за подібні порушення одноматчеву? Чому так легко виставити підставу, і тобі за це ніякого покарання?Чому одним дозволяється всяко лаяти арбітрів, я маю на увазі гравців команд, а інші за оплески отримують гірчичник?Чому дехто з суддів відверто хамить гравцям, а коли той у відповідь щось скаже, то  він одразу до карману за карткою? Чому такі судді як Цибульский, Керносенко, Олесик, Качур, Каліцький, Макарець, Лукашенко вміють і працюють чесно, до них майже немає нарікань, а якщо ці судді помилялись, то явно не зі злого умислу. Очевидно, що з арбітрами не працюють, вони самі по собі, і поводяться так як дозволяє їм їхнє виховання і совість. Звісно постає питання: "Навіщо витрачати кошти на такі змагання?" Але ж грати у футбол, радувати людей, доставляє величезне задоволення, і це, а не щось інше є головним пріоритетом!
    Я добре розумію, що багато кому мої роздуми не сподобаються, але панове так далі не можна! Ми вже на краю прірви! Ще трохи і футбольна Житомирщина втратить декілька команд. Зрозуміло, що якщо людина "рубає бабки"  на футболі, то йому по барабану, як проводять заміни... і т.д. , і т.п., але є й такі для яких футбол - задоволення, і організованість матчів  має до цього пряме відношення. Футбол - це свято для людей! Житомирщина  має досить багато видатних та порядних фахівців, і ми  зобов·язані проводити чемпіонат області не гірше ніж на Полтавщині, Рівненщині, Івано-Франківщині ( говорю про ті чемпіонати з роботою яких знайомий).·
   Будемо дивитись з надією у найближче майбутнє, можливо в когось прокинеться совість, і вже у другому колі, футбольне свято стане ще цікавішим.
     ФК "Миропіль" за чесний футбол!
                                                                                            
Дашковець А.Д.
                                                                                              Інфо. служба ФК "Миропіль"
Переглядів: 706 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024