П`ятниця, 19.04.2024, 13:59
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 20 » "Зорі-ЕнергіЇ" щастить в Мирополі.
06:45
"Зорі-ЕнергіЇ" щастить в Мирополі.
ФК"Миропіль" - ФК"Зоря-Енергія" Романів   2-2 (1-1)
15 червня 2013 року.
Чемпіонат Житомирської області Вища ліга
Миропіль. Дощ + 18°. Стадіон "Кам´янка" - 200 глядачів
Арбітр: Загоруйко А (Житомир)
Асистенти: Свірідов О (Житомир)
                  Чибера Є (Житомир)
Інспектор: Соболевський В (Житомир)
Голи: Дехтярук 1-0 з пенальті (20 хв), Бабич 1-1 автогол (38 хв), Дехтярук 2-1 (65 хв), Лапушинський 2-2 (88 хв).
ФК"Миропіль": Гутник - Годун, Дашковець А, СуріковБабич (Солдатенко 45 хв) - ДзюбчикЯременко, Дашковець ВДехтярукКовалевський -  Рибальченко.
Запасні: Янішевський, Антонюк, Павлій, Колесник, Нагорний, Харчук.

   Миропіль був в очікувані матчу з своїм принциповим суперником командою з районного центру ФК«Зоря-Енергія». Останнє команди з селища Романів (Дзержинськ) та Миропіль зустрічались у рамках Чемпіонату Житомирської області приблизно в 1990-1991 роках. Матчі завжди проходили цікаво та принципово незважаючи на те, які місця посідали команди в турнірній таблиці.

   Підігріло  інтерес до матчу інформація, що на грі має бути Голова Адміністрації району та кілька його заступників. Авжеж гратимуть кращі команди району. В Чемпіонаті області двома командами можуть похвастатись Володарсько-Волинський, Новоград-Волинського  районів  та міста Бердичів. Тож НАМ (мешканцям Романівського  району) є чим пишатися. Тим більше, що обидві команди демонструють змістовний футбол. Нажаль на стадіоні «Кам'янка» нікого з посадовців Адміністрації району не було.

   Романівчани прибули на матч з підтримкою у вигляді ветеранів місцевого  футболу. Серед яких толерантністю виділявся Оксанич Олександр. По поведінці гравців «Зорі-Енергії» не озброєним  оком було видно  впевненість у перемозі. На розминку першими вийшли гравці ФК«Зоря-Енергія». Дочекавшись коли ФАН-Сектор перестане освистувати опонентів на поле вийшла під оплески та бурні вигуки команда господарів.

Стартовий склад миропільчан був прогнозованим. Знаючи, що у матчі не зможуть взяти участь улюбленці місцевої  торсиди  Євтушок Дмитро, Осарчук Павло та кумир МИРОПІЛЬСЬКИХ ФАНАТОК КЛУБУ СЛИВЯНЧУК ВОЛОДИМИР. ФК«Миропіль» проведе матч з одним нападником.

    З свистком Арбітра матчу Загоруйка Андрія розпочалось 13-те за ліком ДЕРБІ між командами ФК«Миропіль» - ФК«Зоря-Енергія». І вже на початку матчу господарі втрачають слушну нагоду відзначитись. В цей час над полем стадіону почався дощ, який за лічені секунди перейшов у грозу. Арбітр негайно призупиняє гру і відправляє команди в роздягальню. Злива тим часом розігнала частину вболівальників по домівках, але самі вірні і відважні вболівальники залишились на стадіоні в очікувані матчу. Поле стадіону «Кам'янка» було залито водою і було невідомо, яке рішення буде прийняте. Буде гра чи НІ? Поки Інспектор та Арбітри радились гравці ФК «Миропіль» спокійно катали м’ячик по мокрому газоні. З часом до них долучились гравці «Зорі-Енергії». А один з керівників (Янішевський О.Б) ФК«Миропіль» тим часом проводив роботи з відводу води з газону поля. Дякуючи праці Олександра Броніславовича вода швидко почала сходити з поля. Тим часом на поле вийшли Інспектор та Арбітри матчу. Оцінивши складену ситуацію і довірившись оперативності Керівників ФК«Миропіль», які запевнили, що відновлять розмітку поля протягом 20 хвилин, було прийнято рішення про продовження матчу. Це стало справжньою нагородою вболівальникам, які терплячи чекали коли відновиться матч. Склалось враження, що керівники ФК«Миропіль» здатні гори рушити тільки аби на улюбленому стадіоні «Кам'янка» був його ВЕЛИЧНІСТЬ  ФУТБОЛ!

   Гра, як належить знову розпочалась з атак господарів. В одній з яких Рибальченко втрачає слушну нагоду відзначитись. Романівчани відповіли гострими випадами на ворота Гутника. Після одного з кутових ударів Короткий Тарас наніс хороший удар. М’яч пройшов мимо Гутника і здавалось, що буде гол, але на щастя Дзюбчик Олександр вибиває плямистого з лінії воріт. Подальші атаки «Зорі-Енергії» небезпеки воротам Гутника не несли. Біло-сині відповіли гостям виходом віч-на-віч Рибальченка з воротарем романівчан. Ульченко збиває форварда в карному майданчику, суддя назначає пенальті, а воротаря нагороджує  жовтою карткою. Пенальті чітко реалізовує Дехтярук Богдан. 1-0 вболівальники шаленіють, талісман команди Бобер МИРКО «заводить» трибуни. Миропільчани контролюють гру, хоча м’ячем більше володіє  команда гостей. Голеві моменти виникають біля воріт Ульченка. Ульченко став кращим гравцем у складі гостей. Саме його гра спасла «Зорю-Енергію» від розгромної поразки. Під завісу першого тайму романівчанам вдалась змістовна атака з прострілом з правого флангу захисту господарів поля. На яку відгукнувся Короткий і дотиком прокинув м’яч по вздовж воріт м’яч влучив в захисника, який спробував його вибити, але вийшло це вкрай не вдало рахунок став 1-1. Нічия підсумок першого  тайму.

   Друга 45-ти хвилинка подарувала вболівальникам справжню насолоду футболом. Безліч голових моментів, вилучення, майстер клас від Дехтярука у вигляді другого м’яча в ворота заворожені Ульченком, яскравий і біцівський футбол у виконанні Яременка Генадія, Дашковця Василя та Ковалевського Юрія. Миропільчани ніколи не забудуть активні дії  Дзюбчика Олександра та Солдатенка Володимира.  На превеликий жаль кінцівка матчу під девізом «Не забиваєш ТИ, забивають тобі». Саме так і вийшло. Кращих моментів для взяття воріт, які втрачали гравці  ФК«Миропіль» важко придумати. кількість виходів тет-а-тет в одному матчі просто вражає. Романівчанам відверто пощастило, що матч закінчився в нічию. Про це свідчить шалена радість гравців і вболівальників команди після забитого м’яча та по завершені матчу. Воно і не дивно, замість розгромленої поразки у підсумку вийшла пристойна нічия.

     Дербі вдалось на 100%. Вболівальники хоча і жалкують, що їх рідня команда втратила перемогу. Та все ж залишились задоволені і відверто подякували команді за гру.

Інфо. Служба ФК"Миропіль"
Переглядів: 1058 | Додав: fcmyropil | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Знаю  
Миропіль має шанс на майбутнє, бо робота проводиться від ідеї а не від фінансів і адмінресурсів. Це як ЦСКА - ніби вже й команди немає але є вболівальники і ті для яких не все ще скінчено. Головне ж ідея жива. А от Шахтар - потужний але допоки є фінанси, забери гроші і не буде ніякого ФКШахтар та й Динамо на минулих заслугах далеко не поїде... Миропіль Є і Буде! Наперекір умовам і обставинам.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024