П`ятниця, 26.04.2024, 02:52
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Червень » 12 » Чемпіонат області
01:04
Чемпіонат області
ФК"Стрибіж" - ФК"Миропіль"  2-2 (1-0)
Стрибіж. 12 Червня 2011р. Сонячно 23°.
Стадіон "???"  160 глядачів.
Арбітр: Іськов Сергій
Асистенти:1.
                2. Копитко Сергій
Голи: Нікітін (70хв) 1-1. Рибальченко (76хв) 1-2.
ФК"Миропіль": Янішевський. Суріков. Нагорний. Косюк. Солдатенко. Нікітін. Бахурінський. Дашковець А. Кошеленко. Рибальченко. Радзіховський (Дашковець В 60хв)
Запасні: Бардаш. Гуменюк.

      Стрибіж зустрів НАШУ команду сонячним небом та вітром. ФК"Миропіль" прибув на гру з запізненням, тому часу на розминку було виділено "цілих" 5 хвилин. Свисток арбітра запросив команди до центру поля. Розпочалося урочисте відкриття футбольного сезону у Стрибіжі. Капітани команд під Державний Гімн підняли Прапор України. Потім команди та глядачі слухали пісню місцевої співачки та виступи керівництва селища та червоноармійського району. Вся церемонія зайнняла близько 20 хвилин.
  І ось на решті гравці вийшли на поле привітали глядачів та опонентів. Після жеребу нам потрібно було атакувати ворота за вітром, що наша команда відразу  й почала робити.Та господарі згодом перехватили  ініціативу і біля воріт Янішевського почали виникати небезпечні моменти. В кількох епізодах Сашко рятував команду блискучими сейвами. Гра воротаря  надихнула польових гравців ФК"Миропіль" до більш рішучих дій в атаці. І ось гарний пас Кошеленка на Рибальченко, Юрій на місці лівого інсайда обігрує захисника та віддає точний пас на набігавшого Дашковця Андрія -  удар з 18 метрів воротар на місці. Наступна атака призвела до кутового, подача Нікітіна, удар головою Бахурінського - мяч пролітає в лічених сантиметрах від стійки. ФК"Стрибіж" на правах господарів провів пару атак на наші ворота та успіху від них не було. Натомість миропільчани відповіли атакою по правому фланзі, Суріков Сергій виконав подачу, знову у повітрі Бахурінський виграє дуель в опікувача... УДАР  - мяч проходить над попереченою. Щастя на боці господарів. І в наступній атаці господарям просто феноминально щастить. Удар нападника по нашим воротам  метрів з 20-ти мяч явно летить вище воріт. Та диво, поток вітру зупиняє мяч і сфера зрадницько опускається в наші ворота. 1-0 на користь ФК"Стрибіж".
     Другий тайм розпочався з атак ФК"Миропіль". Крайні хавбеки Кошеленко (з ліва) та Нікітін (праворуч) запрацювали ще продуктивніше. Гол назрівав,  Кошеленко з зручної позиції  пробиває вище воріт. Удар зі штрафного у виконані Рибальченко Юрія приймає на себе стінка. Вже в наступній атаці захисники лише з порушенням правил зупиняють Рибальченка. Штрафний у виконані Дашковця Андрія  трохи вище воріт.Господарі були притиснуті до своїх воріт і інколи відповідали гострими контратаками. Миропільчани тиснули і кинули всі свої сили, щоб відігратись. Рахунок миропільчани зрівняли. Рибальченко Юрій віддав передачу Нікітіну, Євген розстрілює ворота 1-1. В одній з атак господарі рятуючи ворота вибили мяч на кутовий. Нікітін розіграв корнер з Дашковцем Андрієм подача на яку відгукнувся Рибальченко Юрій, УДАР головою 2-1, вже нічого  не могло допомогти господарям. Схоже в нас будуть перші ТРИ очки. Та важко перемогти коли проти тебе грають люди з прапорцями і не бачать трьохметрових положень поза грою. І все ж кульмінація настала на 90 хвилині матчу Рибальченко Юрій вийшов віч на віч з голкіпером ФК"Стрибіж", досить опитний суддя в полі явно бачить порушення правил, зупиняє гру  призначаючи одинадцятиметровий удар. При цьому Рибальченко вже піднімався і мав би нагоду влучити вже по пустим воротам  якби не свисток арбітра. Під тиском гравців ФК"Стрибіж" арбітр йде радитись з боковим суддею, коротка перемова і пенальті відміняють. Вже миропільчани почали протистувати, але хто зверне увагу на дебютантів  чемпіонату. Тільки не зрозуміло, чому людина з прапорцем відразу після свистка головного судді рушила в сторону штрафної, на місце де повинен бути боковий при пробиті одинадцятиметрового штрафного удару. Але зрозуміло і інше в Стрибіжі свято відкриття сезону навіщо псувати людям настрій, а миропільчани почекають...
    І все ж  ВІТАЄМО  ФК"Миропіль" з першим набраним очком в історії КЛУБУ в чемпіонаті області.

продовження буде.

Переглядів: 1049 | Додав: admin- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 gvd77  
Всю КОМАНДУ ФК МИРОПОЛЬ поздравляю!!!!!!!!Поздравляю именно КОМАНДУ, а не "балаболов" которые только трепаються языком и командуют,а помочь ничем не хотят(хоть обещали).ФК МИРОПОЛЬ учавствует в чемпионате за свои личные деньги(взнос денег на участие в чемпионате области,выезд на игры,за судейство,подготовка стадион на матч и т.д). ФК МИРОПОЛЬ-ВЫ ЛУЧШИЕ!МОЛОДЦЫ!

2 Victor77  
Перше очко здобуте-вітаю,в слідуючій грі потрібно брати три...)))

1 zorya-enerqiya  
Вітаю Фк Миропіль з першими очками в Чемпіонаті.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024