П`ятниця, 19.04.2024, 18:00
Вітаю Вас Гiсть | RSS

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Червень » 6 » Чемпіонат області
02:29
Чемпіонат області
ФК"Миропіль" - ФК"Тетерів" Чуднів 2-5(0-1)
Миропіль. 5 Червня 2011 року. Сонячно 29°.
Стадіон "Камянка" 200 глядачів.
Арбітр: Черчік Олексій.
Асистенти:Савицький Святослав
                  Притулін  Валерій
Голи: Бахурінський . Рибальченко .
ФК"Миропіль": Янішевський(Хоменко). Суріков. Нагорний. Колесник. Солдатенко. Дзюбчик(Кришталь). Бахурінський. Дашковець А. Бабич. Сливянчук. Рибальченко.
Попередження: Дзюбчик. Рибальченко. Бахурінський.
Вилучення: Сливянчук.

   Сьогодні до Мирополя на матч третього туру чемпіонату області завітала команда "Тетерів" Чуднів. Всі добре розуміли, що перемогти "Тетерів" буде важко і бажаним результатом важалась нічия. Гра розпочалась з атак господарів Рибальченко Юрій не зміг скористатись подачею з флангу Дашковця Андрія. Потім було ще кілька моментів, коли гравці ФК"Миропіль" мали втікати на побачення з воротарем.Але через брак в останій передачі цього не сталось."Тетерів" відповів вознею у середній ліній та згодом перейшов на довгі передачі, кілька з яких ледь не закінчились взяттям воріт.На перешкоді ставали Янішевський, Солдатенко, Нагорний. Гравці обох команд часто порушували правила гри, але арбітр більш прихильніше ставився до гравців "Тетеріва". І постійно приймав рішення  на їх корість. Деякі з них вже довгий час в обласному футболі і знають, що потрібно говорити, щоб арбітр їх слухався. Правила футболу і чесна гра їм невідомі.В одній з атак, яку гострою назвати не можливо Бабич збиває гравця суперників. Штрафний метрів з 22, удар в сторону воріт. Груба помилка воротаря гол у наші ворота.
  Друга половина була повністтю спорчена судівством. І це не є якоюсь відмаскою чи захистом ФК"Миропіль". Другий мяч було забито після нападу на воротаря.На фоли які зривали  контратаки миропільчан арбітр нереагував. Гру воротаря "Тетеріва" руками за межами карного майданчика ніби небачив.Вилучив Сливянчука за те, що Володимир на емоціях пихнув суперника піся того, як той грубо пригнув йому в ноги.І доречі арбітр прийняв рішення після рекомендацій чи прохань чуднівських гравців.
  В другому таймі ми побачили красень ГОЛ Бахурінського Андрія після  комбінації за участі Сливянчука та Дашковця Андрія. Фірмовий ГОЛ Рибальченка Юрія на радість місцевим прихильникам після передачі капітана команди. Юра присвятив ГОЛ своєму брату. який напередодні одружився.
  Шкода, що НАША команда програла. Але вона програла сильному супернику і арбітрам які просто неповажають гру футбол.
Переглядів: 732 | Додав: admin- | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Morpeh  
Так гра була неперевершена,але судді ще неперевершеніші.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024